Головна Політакценти Прийти на вибори та проголосувати! – голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук...

Прийти на вибори та проголосувати! – голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук закликав краян виконати свій громадянський обов’язок

Вже у цю неділю, 31 березня, в Україні відбудуться чергові президентські вибори, які стануть одними із найвизначніших для подальшого розвитку нашої держави.
 
Попри це, не усі українці мають бажання йти на вибори. Саме тому голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук закликає краян не нехтувати своїм голосом, а прийти на дільниці та виконати громадянський обов’язок – проголосувати.
 
– Шановні краяни, 31 березня ми усі складатимемо іспит на громадянську позицію. У цей день вирішуватиметься питання подальшого розвитку нашої держави як демократичної, сучасної країни у співдружній сім’ї європейських країн. Ми обиратимемо Президента, а отже у значній мірі і подальший зовнішньополітичний вектор розвитку України. Революція Гідності, створення нової української армії, а відтак і гідна відсіч російському агресору,  успіхи України на світовій арені, безвіз та отримання незалежності Православною Церквою України, переконаний,  чітко дали відповіді на питання, якою хоче бачити кожен з нас нашу державу завтрашнього дня. Ми, українці, своїми життями задекларували свій демократичний, громадянський, національний, врешті-решт, цивілізаційний вибір. Переконаний, що тернополяни підтвердять його і на виборчих дільницях у неділю 31 березня. Тож закликаю прийти та проголосувати усіх жителів області. Проголосувати своїм серцем, розумом, сумлінням. Вірю, що у жодному разі не повторяться ганебні випадки продажу та купівлі голосів, як і будь-яких інших кримінальних маніпуляцій. Впевнений, що кожен із краян на гіркому досвіді переконався, що будь-які спроби вплинути на волевиявлення відкривають шлях до влади, насамперед, злочинцям та негідникам, – зазначив голова облради.
 
Також Віктор Овчарук звернувся і до членів виборчих дільниць на Тернопільщині:
– Звертаюся і до членів виборчих дільниць! Не зважаючи на кандидата, якого ви представляєте, ваш обов’язок перед громадою Тернопілля – забезпечити повноцінну роботу дільниць та можливість усім виборцям здійснити своє громадянське право – проголосувати!
Дорогі тернополяни! Пам’ятаймо, що 31 березня ми обиратимемо не лише Президента України, – ми обиратимемо подальший цивілізаційний шлях України. А відтак і майбутнє наших дітей! Тож дійте так, щоб у жодній мірі не жалкувати і не соромитись за свої вчинки, за свій вибір!