Головна Політакценти Представники «Європейської Солідарності» передали захисні костюми для медиків Тернопільській лікарні швидкої допомоги

Представники «Європейської Солідарності» передали захисні костюми для медиків Тернопільській лікарні швидкої допомоги

Сьогодні сто захисних костюмів для медиків від «Фонду Порошенка» отримала Тернопільська лікарня швидкої допомоги. Окрім цього, представники «Європейської Солідарності» передали медзакладу сертифікат про оплату ремонту двох апаратів штучної вентиляції легень та монітора пацієнта.

– Знаємо, що саме в цій лікарні є велика кількість пацієнтів, хворих на COVID-19. У таких медзакладах особистий захист кожного лікаря – це питання номер один. Адже від цього залежить життя, здоров’я людей, які на передовій у боротьбі з вірусом, – зазначає голова Тернопільської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Тарас Юрик.

«Лікар, який підходить до пацієнта дуже серйозно наражається на небезпеку. Для того, щоб убезпечити наших медичних працівників, ми щоденно у пошуку саме таких костюмів, які передали від «Фонду Порошенка». Тому безмежно вдячні за вчасну і необхідну допомогу», – каже головний лікар Тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський.

Минулого тижня 75 захисних костюмів від «Фонду Порошенка» отримали медики Тернопільської міської дитячої лікарні.

«Наша команда не зменшує обертів вже кілька тижнів поспіль. Сьогодні важливо об’єднуватися єдиним фронтом і допомагати нашим медикам у подоланні коронавірусної інфекції. Разом зможемо протистояти пандемії!», – наголошує голова Тернопільської міської організації партії «Європейська Солідарність» Віктор Шумада.