Головна Політакценти “Порядок. Відповідальність. Справедливість” відкриває юридичну приймальню

“Порядок. Відповідальність. Справедливість” відкриває юридичну приймальню

 

Голова фракції “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Андрій Грицишин повідомив про початок роботи первинної юридичної консультації для тернополян

Джерело. Про це Андрій Грицишин написав на своїй сторінці у Facebook.

Дослівно. “У правовій державі має працювати закон, а людям треба допомагати відстоювати свої права у законний спосіб. Ми відновлюємо роботу первинної юридичної консультації”, – зазначається у дописі міського депутата.

Представник партії, яка задекларувала свою підтримку чинного міського голови Сергія Надала, зауважив, що є позитивний досвід досягнення справедливих рішень, який потрібно поширювати у місті.

“Раніше нам вдалося допомогти сотням пенсіонерів перерахувати пенсії. Тисячі тернополян змогли вирішити багато нагальних питань і домогтися справедливості завдяки первинній юридичній допомозі. Цю позитивну традицію треба продовжувати”, – зазначив Андрій Грицишин.

Представник партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» Ігор Гірчак наголосив, що кожен громадянин має знати і вміти захищати свої права: “Особливо важливо це сьогодні, коли “нагорі”, у Києві, часом забувають і про права людини, і про Конституцію”.

Юридичну допомогу будуть надавати за адресою: вул. Чорновола, офіс №2 (біля центрального відділення Укрпошти). Запис за тел. 067-100-96-97.