Головна Політакценти Порошенко представив голову Тернопільської ОДА – Степана Барну (фото)

Порошенко представив голову Тернопільської ОДА – Степана Барну (фото)

imageСьогодні з офіційним візитом на Тернопільщині перебуває Президент України Петро Порошенко.

Із двогодинним запізненням Петро Олексійович зустрівся з активом Тернопільської області, до участі в цій зустрічі «допустили» 300 достойних представників органів місцевого самоврядування, представників бізнесу та громадськості. Також, Петро Порошенко представив новопризначеного керманича карю ним став Степан Барна.

Цікаво, що Указ про призначення Степана Барни Петро Порошенко підписав прямо в сесійній залі Тернопільськоі обласноі ради в присутності журналістів і громадсько-політичної еліти області.

“Я маю місію представити голову Тернопільськоі ОДА – Степана Барну. Хоча його представляти не потрібно, його тут всі знають, я його левову частку часу знаю ще з часів Нашої Украіни” – заявив Порошенко.

Поставив і певні задачі перед Степаном Барною: це покращення показників мобілізації. Порошенко вказівку Генпрокуратурі перевірити прокуратуру, яка каже що ухилення від мобілізації не їх підслідність.

Подякував Петро Порошенко священникам, які під час кожної проповіді не забувають згадувати про патріотизм і виконання обов’язку перед державою.

Похвалив Петро Олексійович Тернопільську область за створення при ОДА ради учасників АТО.

Особливу увагу, просить звернути увагу на фермерство у козівському, чортківському, борщівському, заліщицькому районах.

Народився голова Таенопільськоі ОДА в селі Ягільниця Чортківського району, закінчив історичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету, очолював Молодіжний союз Наша Украіна, був депутатом Тернопільськоі обласноі ради, двічі депутатом верховної ради, одружений, виховує доньку.