Головна Політакценти Польський політик Ян Філіп Лібіцкі підтримав Володимира Іванишина

Польський політик Ян Філіп Лібіцкі підтримав Володимира Іванишина

Знаний польський політик, історик та сенатор парламенту Ян Філіп Лібіцкі записав відеозвернення на підтримку кандидата у депутати України Володимира Іванишина.

Він наголосив, що завдяки багаторічному досвіду, знанням у аграрній та дослідницькій сфері Володимир Іванишин зможе стати гідним представником регіону у Верховній Раді. Чоловік переконує, таких людей, як Володимир Іванишин потребує український парламент.

– Дорогі українські друзі. Мене звати Ян Філіп Лібіцкі і я є польським сенатором. Професора Володимира Іванишина маю за честь знати вже більше 3 років. Це чоловік, який є бездоганним ректором, дбає про своїх студентів, яких навчає, як функціонує сучасний світ. Це менеджер з великим досвідом. Таких людей потребує українська політика, таких людей потребує український парламент. Зичу пану професору Володимиру Іванишину аби він став послом українського парламенту, – сказав політик, історик, посол сейму V i VI каденцій (2005–2007, 2008–2011 рр.), сенатор VIII i IX каденцій (від 2011 р.) Ян Філіп Лібіцкі.