Головна Політакценти Петро Порошенко в Олієві на Зборівщнині: «Разом будемо відстоювати цінності, важливі для...

Петро Порошенко в Олієві на Зборівщнині: «Разом будемо відстоювати цінності, важливі для кожного українця»

День Конституції з Президентом. Екс-глава держави Петро Порошенко сьогодні на Тернопільщині. По дорозі у славне місто Зборів, зупинився в с. Оліїв, де розташована реконструйована, «кольорова» школа, біля якої свій час полюблять проводити місцеві дітки. Малеча та їх батьки не приховували емоцій від зустрічі з Петром Олексійовичем.

«Ми надіємося на нього і віримо, що він не дасть «продати» країну. Дякуємо Порошенкові, бо він був найкращий Президент» – поділилась думками мешканка Олієва п.Мирослава.

В свою чергу Петро Порошенко розповів про команду з якою йде на вибори до Парламенту та запевнив, що продовжуватиме європейський курс та захист цілісності країни.

«Дякую вам за те, що п’ять років ми разом з вами будували незалежну вільну українську державу. Незалежність ми відновили у 1991 році, а незалежну державу почали будувати лише у 2014-ому. Армію збудували, яка є гарантією нашою спокою. Велика честь нашим героям, у тому числі і з тернопільського краю. Ми маємо відстоювати разом ці цінності, які є важливими для кожного українця, і не маємо допустити реваншу проросійських сил. Будемо разом стояти на позиції – що Україна – це сильна європейська самостійна держава. Наша мета – євроасоціація та вступ України до НАТО», – наголосив Петро Порошенко.

Зазначимо, в селі Оліїв на минулих президентських виборах мешканці проголосували саме за Порошенка і надалі сьогодні висловлюють йому підтримку, а також своєму кадидату-мажоритарнику Тарасові Юрику («Європейська Солідарність»), Діючий нардеп ніколи не зраджував державницьким цінностям та відстоював інтереси своїх виборців.