Головна Політакценти Петро Гадз та Микола Люшняк забезпечили Бучацьку райлікарню сучасним кабінетом комп’ютерної томографії

Петро Гадз та Микола Люшняк забезпечили Бучацьку райлікарню сучасним кабінетом комп’ютерної томографії

Лідери політичної партії Довіра Петро Гадз та народний депутат Микола Люшняк відновлюють рентген-кабінет для того, щоб у Бучацькій центральній районній лікарні встановити сучасний комп’ютерний томограф/

Наразі у медзакладі завершують ремонт колишнього приміщення рентген-кабінету, аби встановити там комп’ютерний томограф.

Народний депутат Микола Люшняк посприяв у передачі КТ-апарату з київської лікарні. А депутат Тернопільської облради від партії «Довіра», голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз виділив чималу суму для ремонту необхідного приміщення, розповідає головний лікар Бучацької ЦРКЛ Олег Щиголь.

– Коли я звернувся до Миколи Володимировича та Петра Івановича щодо створення кабінету комп’ютерної томографії, вони одразу відгукнулися. Микола Люшняк посприяв, аби у нашому медзакладі з’явився комп’ютерний томограф. Для того, щоб здійснити ремонт приміщення, у районному бюджеті не було коштів, а сума необхідна є досить великою – пів мільйона. За підтримкою я звернувся до Петра Гадза. Він вислухав і сказав, що готовий допомогти. Роботи вже підходять до завершення, залишилося орієнтовно 20 %. Думаю, вже незабаром у нашій лікарні запрацює кабінет комп’ютерної томографії. Це вагомий внесок для наших громадян, – зазначив Олег Щиголь.

Днями Петро Гадз та Микола Люшняк відвідали Бучацьку ЦРКЛ. Вони поцікавилися перебігом ремонту приміщення.

– Це не перша допомога Бучацькій райлікарні. За п’ять останніх років було придбано обладнання на понад 3 мільйони гривень. Сьогодні, в час, коли пандемія охопила весь світ, ми бачимо, що меценати Бучаччини в особі ТзОВ «Бучачагрохлібпром» не стоять осторонь. Вони купляють апарати ШВЛ, надають фінансову допомогу. Петро Іванович завжди готовий підставити плече рідній громаді. На таких людях тримається Бучацький край і вся Україна, – наголосив Микола Люшняк.   

Петро Гадз у свою чергу підкреслив, що надав допомогу лікарні ще у вересні, однак попросив, аби до виборів цього не озвучували й не сприймали як підкуп.

– Дякую усім бучаччанам за те, що проголосували за мене та партію «Довіра». Бучаччина – чудовий край працьовитих людей, але лише Бог знає, з якими труднощами й брудом ми зіткнулися на виборах. Я ніколи не думав, що новостворену партію «Довіра» не будуть допускати до виборів. В Золотому Потоці допустили в суботу, напередодні голосування, а до Бучацької ОТГ – у четвер. Звісно, це були нерівні змагання, бо наші депутати не могли агітувати, оскільки відстоювали свої права у суді. Коли я після виборів почув про усі фальсифікації та низьку явку, то подумав: Боже, невже це Бучач. Може, Донецьк?! Вибори вже позаду, але я прошу бучаччан, аби цей жах більше не повторився. А новообраним голові та депутатам бажаю, щоб у Бучачі завжди була повага один до одного. Мене моя мама завжди вчила робити людям добро. Я постараюся зробити все, аби створювати робочі місця, інвестувати у наш край, аби Україна була найкращою в світі,  резюмував Петро Гадз.