Головна Політакценти Партія Гриценка заявила про участь у місцевих виборах на Тернопільщині

Партія Гриценка заявила про участь у місцевих виборах на Тернопільщині

вибориАнатолій Гриценко назвав Тернопільську область, як «опорну» для Громадянської позиції на місцевих виборах які відбудуться  в жовтні 2015 року.

«На партійному з’їзді було прийнято рішення про те, що “Громадянська позиція” братиме участь у місцевих виборах. Скажу чесно, не по всій країні, каже Анатолй гриценко. – Ми будемо брати участь у виборах там, де у нас є потужні партійні осередки, де на останніх президентських і парламентських виборах ми отримали вищі показники, і там, де ми зможемо підібрати команду людей, за яких нам не буде соромно. Оскільки дуже сподіваюся, що розмови про децентралізацію таки завершаться прийняттям позитивного рішення, нехай уже і в період виборчої кампанії. Але, тим не менше, це вже будуть не просто депутати, які працюють десь на своїх робочих місцях і безкоштовно приходять час від часу голосувати за місцеві проблеми. А це вже будуть депутати, які будуть поміж себе формувати виконавчі органи і брати на себе безпосередню відповідальність, брати на себе роботу 24 години на добу та сім днів на тиждень по забезпеченню чи то місцевого транспорту, чи то тепло-, водо-, енергопостачання, чи то таких малоприємних речей, як проблеми сміття, чи то займатимуться більш цікавими і перспективними речами, як дошкільна та шкільна освіта тощо. Тобто люди повинні мати не просто тверду позицію, щоб не повестися на комунальну власність, парковки чи роздачу землі в оренду на вигідних для себе умовах та можливість набити свої кишені. Вони повинні бути менеджерами, які розуміють, що таке господарство міста, селища чи села, та готові працювати так, щоб не було збоїв у цьому господарстві ні влітку, ні взимку. Тому будемо шукати таких людей — там, де ми їх знайдемо, вони і підуть на вибори».

«Ми точно візьмемо участь у виборах у тих регіонах, де у нас були дуже високі показники: Київ, Черкащина, Франківщина, Тернопільщина, Львівщина, Дніпропетровськ, Полтава та інші. Тобто там, де є реальна можливість досягти результату, і де є люди, готові організувати ці вибори» – наголосив Гриценко.