Головна Політакценти Організаторів акції на якій засвітився Олег Барна заарештували

Організаторів акції на якій засвітився Олег Барна заарештували

Oleg-BarnaБлизько двох десятків чоловіків у камуфляжі і в штатському, серед яких за повідомленням ЗМІ і народний депутат від Тернопільщини Олег Барна спробували вчора ввечері пройти в корпус Адміністрації Президента України на вулиці Банковій. Представники Всеукраїнського батальйонного братства минули шлагбаум і зажадали у національних гвардійців впустити їх до конференц-залу на 1 поверсі. Там активісти могли б перед телекамерами розповісти «всій Україні правду про Дебальцеве».

Акція Батальйонного братства, як пояснила керівник прес-служби Головного управління МВС України в місті Києві Юлія Мусташ, санкціонована. Заявка на «штурм» була подана з дотриманням процесуальних строків. Правда, замість обіцяних 50 учасників з’явилися трохи більше 20, пише Гречка.

На зборах так званого братства учора “засвітився” нардеп з Тернопільщини Олег Барна, який активно підтримав створення об’єднання. Акції братства активно підтримує скандально-відома юристка Тетяна Монтян, яка не гребує дружбою з лідерами сепаратистів на Донбасі, зокрема Олексієм Мозговим та інші діячі, яких пов’язують з кумом Володимира Путіна Віктром Медведчуком. Що забув у цій компанії Олег Барна? – пише За Збручем

Вже сьогодні, СБУ  затримала організаторів вчорашніх провокацій у Києві, в тому числі вчорашнього псевдоштурму Адміністрації президента.

Про це повідомив голова відомства Валентин Наливайченко під час брифінгу.

За його словами, один із затриманих підполковник Генерального штабу Чорнобай, який працював на бойовиків так званої «ДНР». Зокрема він корегував вогонь бойовиків по позиціях добровольчих батальйонів у зоні АТО.

Як повідомив Наливайченко разом із підполковником було затримано одного із сепаратистів «ДНР».

«У Києві сьогодні затримано вантаж зброї, який належав цій самій групі. У вантажі були 10 гранатометів та інша зброя», – додав голова СБУ.