Головна Політакценти Онищенко платив за дискредитацію Яценюка

Онищенко платив за дискредитацію Яценюка

Колишній нардеп від «Партії регіонів» Олександр Онищенко зізнався, що знищення уряду Яценюка було сплановане. Політик розповів англійській газеті «The Independent», що платив за дискредитацію лідера «Народного фронту» на замовлення держпосадовця вищого рангу.

Обранці від «Народного фронту» в парламенті наголосили, що завдяки цьому народ отримав шокуючі підтвердження, як за корупційні гроші в країні можна змінити уряд. «Фронтовики» назвали це державним злочином, коли мафія втілила свої інтереси на найвищих владних щаблях.

Онищенко розповів, що цькував Яценюка, оскільки прем’єр-міністр заважав корупційним схемам побічників екс-регіонала. Тому народний депутат організував відділ пропаганди проти тодішнього прем’єр-міністра. За словами Онищенка, він платив за протести, антиурядові акції та підкуп ЗМІ заради публікацій проти Яценюка. За 10 місяців витратив на цю «чорну» кампанію 30 млн. дол.!

Зізнались у неправдивості своїх заяв і Гордієнко, що кричав про начебто вкрадені 7,5 млрд.грн., і Мочанов, який говорив про крадіжку міфічного мільярда, і Саакашвілі, що регулярно оплямовував політику Яценюка. Замовними виявились і численні сюжети на телеканалі «Інтер», стверджують сьогодні у «Народному фронті».

Зараз ця фракція Верховної Ради звернулися в НАБУ та Генпрокуратуру, вимагаючи назвати імя замовника та решти виконавців цих брудних технологій.