Головна Політакценти На Тернопільщині перебуває з візитом Юлія Тимошенко

На Тернопільщині перебуває з візитом Юлія Тимошенко

У вівторок, 12 лютого, на Тернопільщині з робочим візитом перебуває кандидат на посаду президента, лідер партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

 

Вранці Юлія Володимирівна вже провела зустріч у Тернополі з представниками ЗМІ, де обговорили  сьогоднішній стан речей у країні. Лідер партії відповіла на запитання журналістів про ціну на газ, зміни до Конституції та перспектив виборчої системи в Україні. Тимошенко окреслила конкретні справи, які допоможуть  Україні вийти з економічної кризи.

«Епоха стагнації, руйнації і безладу повинна закінчитись, а розпочатись епоха становлення, процвітання, перемог, миру, економічного зростання і щастя наших людей. І я в це вірю!» – наголосила лідер партії.

Також на зустрічі із представниками ЗМІ Юлія Тимошенко озвучила  головні пріоритети свого Нового курсу – це мир та безпека, а також добробут українців та розвиток освіти та науки.

Опісля цього лідер “Батьківщини” відправилася на зустріч з громадою смт. Козова. Віче мало розпочатися об 11 годині на Центральній площі Козови (вул. Грушевського).

О 14.45 Юлія Тимошенко перебуватиме в Збаражі, також на головній площі міста.

Свій візит на Тернопільщину кандидат на посаду Президента завершить у Монастириську. Зустріч з Юлею Тимошенко проходитиме в районному будинку культури, що за адресою: вул.Шкільна, буд.2. Початок о 19 годині.