Головна Політакценти На Тернопільщині господарники об’єдналися “За майбутнє”

На Тернопільщині господарники об’єдналися “За майбутнє”

Нову партію «За майбутнє» створили в Україні. На установчому з’їзді 20 травня головою організації обрали Ігоря Палицю. А першого червня у Тернополі представили керівників обласного осередку партії. Його керівником став депутат Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук, а заступником – депутат Тернопільської обласної ради Андрій Цибульський.

«Партія «За майбутнє» об’єднує всі верстви населення, бізнесменів, підприємців, аграріїв, промисловців, – розповів відомий аграрій, народний депутат України Іван Чайківський. – Наше головне завдання – об’єднати усі політичні сили, підприємців, бізнес. Ідеологія нашої організації – економічний патріотизм. Сьогодні нам потрібно розвивати власну економіку. Коли будемо сильні з нами будуть всі рахуватися. Ставши нардепом я увійшов у групу «За майбутнє», яка об’єднала депутатів-господарників. Кожен із них сам себе зробив. А потім виникла ідея стати чимось більшим. Адже за рік діяльності нового Президента бачимо, що в країні нічого не змінилося. Нашому президенту потрібна підтримка таких господарників, які можуть своїми порадами, знаннями, вміннями допомогти вийти країні зі складної ситуації.». 

Керівник обласної організації «За майбутнє» Володимир Болєщук переконаний, що майбутнє України за нашими дітьми, тими молодими людьми, які не будуть виїжджати на заробітки закордон, у столицю, а житимуть і працюватимуть у рідній країні.

«Хочу, щоб вони жили у себе вдома і стали господарями на своїй землі, – каже Володимир Болєщук. – Тому, що ніхто сюди не прийде вирішувати наші проблеми, не стане добрим господарем на нашій землі. Тільки ми, ті, хто тут народилися, і хто тут живе. Хотів би, щоб молоді люди тут одружувалися, народжували дітей, тут жили. Таким бачу наше майбутнє. Впевнений у тому, що кожен, хто сьогодні відчуває себе господарем на своїй землі, хоче українську владу і щоб на ключових посадах у ній були господарі, люди своєї справи. Тому ми об’єдналися у політичну силу «За майбутнє» і будемо йти з нею на місцеві вибори у жовтні цього року. Це партія для малого, середнього і великого бізнесу, для вчителя і для лікаря, партія, яка буде захищати інтереси людей.».

Депутат обласної ради Андрій Цибульський, який до цього очолював обласний осередок партії «Укроп» зазначив, що багато укропівських лідерів є прихильниками і очолили або перейшли у групу «За майбутнє». Незабаром відбудеться з’їзд «Укропу» у Києві, де вирішуватимуть питання об’єднання із новою політичною силою.

«У партіях найголовніше – люди, – каже Андрій Цибульський. – Думаю зможу всіх прихильників «Українського об’єднання патріотів «Укроп» залучити до роботи у новій політичній силі, оскільки це нова історія, це майбутнє. Буде доцільним, якщо більшість або всі наші прихильники на Тернопільщині будуть допомагати нам розбудовувати нову політичну структуру».