Головна Політакценти «Народний фронт» закликає до парламентсько-президентської держави

«Народний фронт» закликає до парламентсько-президентської держави

Україні потрібна парламентсько-президентська форма правління. У цьому переконані лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк та його команда. Таку заяву озвучив керівник партії на всеукраїнському зїзді політсили, учасниками якої були й делегати з Тернопільщини на чолі із Романом Заставним.

Починаючи з переломного 2014 року, членам партії Арсенія Яценюка до сьогодні вдалося втілити ряд реформ, над якими не припиняють працювати й далі. Аби перейти на парламентсько-президентську форму в державі, «Народний фронт» наголошує, що треба повноваження Президента України у відповідність до Конституції. Також – змінити закон про Кабінет міністрів. Як наголосив Яценюк, зробити це необхідно до виборів-2019.

Крім законодавчих норм, «Народний фронт» подбає про обороноздатність країни, повернення окупованих Донбасу і Криму державі, зробить все, щоб заблокувати газову мережу «Північний потік-2», відстоюватиме санкції проти московського ворога, готуватиме закони для вступу в Євросоюз і НАТО, запроваджуватиме антикорупційне судочинство в Україні, завершуватиме децентралізацію влади.

Арсеній Яценюк подякував кожному члену «Народного фронту», що в складні часи ніхто з них не здався:

«Наша команда не розпалася. Ви проявили велику силу волі і характеру. Ви довели всім, що незважаючи на труднощі, ми йдемо разом».

Впродовж наступного року партія «Народний фронт» й далі займатиметься втіленням реформ і відпрацьовуватиме кожен відданий за неї голос виборця.