Головна Політакценти Нардеп з Тернопільщини відмовився від іноземних курортів на користь державного санаторію

Нардеп з Тернопільщини відмовився від іноземних курортів на користь державного санаторію

Поки більшість українських «слуг народу» за кілька тисяч доларів гріються на закордонних курортах, лише троє народних депутатів вибрали відпочинок в Україні. Серед них – нардеп з Тернопільщини Микола Люшняк.
Так, за даними Комітету виборців України, у санаторіях Верховної Ради із сім’ями відпочивають два депутати від БПП – Микола Люшняк та Ігор Артюшенко, а також Костянтин Матейченко з «Народного фронту».
 
– Відпочинок на рідній землі може бути набагато цікавішим, аніж дороговартісні закордонні курорти. Ми недооцінюємо туристичний потенціал України. У нас є багато курортних місць з хорошим сервісом та розвиненою інфраструктурою. Красиві картинки іноземних пляжів та вишуканих готелів в інтернеті не завжди стають реальністю. Я впевнений, що Україна може здивувати незвичними місцями з чистим повітрям, водою та цікавинками, – зауважив Микола Люшняк.
До слова, в управлінні Верховної Ради наразі перебувають пансіонати «Таврійські зорі» і «Затока» у Скадовську Херсонської області, а також бази відпочинку «Конча-Заспа» і «Пуща-Водиця» у Києві, повідомляє «Радіо Свобода».