Головна Політакценти Нардеп дав “втик” військовому прокурору

Нардеп дав “втик” військовому прокурору

Депутат із Тернопільщини Олег Барна, заступився за бійця який вижив в Іловайському котлі, а зараз його судять за дизертирство, за інформацією нардепа невчасне прибуття бійця із лікування і зробило його дизертиром.

“Побував на судовому засіданні біїця АТО Івана Григоришина (по суті ще 20річний юнак), котрий був поранений під Іловайськом, побував у полоні. Прокурор звинувачував його у дезертирстві, бо той невчасно прибув у військову частину після лікування.

Після мого “втику”, за тиждень до цього, молодому військовому прокурору по телефону, котрому порадив спочатку піти в АТО, а потім звинувачувати бійців, та нормальної розмови із суддею, розгляд справи перенесли із Новоград-Волинська у відео трансляцію до Борщева, чим позбавили родину добиратися 300км. на судилище.

Дивно було почути від родини бійця, що місцева псевдопатріотка від Борщівської “Свободи” Яворська Їздила на ті судилища за 300км. задля того, щоби її земляка, захисника засудили. Це ж треба бути такою цинічною, брехливою та ядовитою змі.кою!. Бачу, що внутрішнім своїм ядом душі, травлять своє тіло і життя ближнім” – написав Олег Барна у Фейсбук.