Головна Політакценти Міський голова Збаража запрошує депутатів на сесію листами

Міський голова Збаража запрошує депутатів на сесію листами

AQaG-BkSlAsВідкритий лист Збаразького міського голови Полікровського Р.С. до депутатів Збаразької міської ради.

Шановні депутати! Ситуація, в якій зараз перебуває наша держава, вимагає від нас максимальної відповідальності і згуртованості! Події, що відбувались в нашій країні у 2013-2014 роках, коли український народ боровся за свою незалежність і повалив злочинний режим, який призвів до зубожіння українців, а також військова агресія сусідньої країни призвела до загрозливої ситуації і поставила економіку України в катастрофічне становище.
Задля врегулювання ситуації в державі Верховною Радою України було прийнято зміни в законодавство, які пов’язані з реформуванням місцевого самоврядування, а також зміни в Податковий та Бюджетний кодекси, які необхідно прийняти на сесіях місцевих рад. В першу чергу це стосується ставок податків, пільг та інших норм, які будуть відображатись в формуванні бюджету Збаража і безпосередньо торкнуться кожного жителя нашого міста. Тому, прошу зі всією серйозністю віднестись до свого конституційного обов’язку і прийняти участь в сесії Збаразької міської ради, яка відбудеться 29.01.2015р. о 10:00 год.
В разі відсутності депутатів в роботі сесії необхідні рішення не будуть прийняті, що може завдати шкоди життєдіяльності міста, а також будуть порушені терміни щодо окремих вимог законодавства. Одним з найважливіших питань, яке потребує прийняття до 1 лютого 2015р. і може нести велике навантаження на громадян – встановлення ставки податку на майно (нерухомість). Задля зменшення податкового навантаження пропонуємо затвердити зміни прийнявши в такій редакції: де законом передбачено ставку до 2% (24,36грн)/м2 від мінімальної заробітної плати, а ми пропонуємо ввести ставку 0,1% (1,22грн)/м2 а також збільшення неоподатковуваної площі з 60м2 до 120м2 на квартири і зі 120м2 до 240м2 житлового будинку.

Запрошую усіх бажаючих до обговорення податкових змін, яке проходитиме 27 січня о 14:00 год в приміщенні міської ради, а також на сесійне засідання 29 січня о 10:00 год.!
З повагою, міський голова Збаража, Роман Полікровський