Головна Політакценти Михайло Головко рятує сумських сепаратистів

Михайло Головко рятує сумських сепаратистів

 

1402645919_10437430_592528920845751_4532144338012580694_nПоки тернопільські виборці вірять в чистоту свободівських поглядів Михайла Головка інтернет-видання flashontimenews, дослідило як народний обранець із Тернопіьщини захищає духовних натхненників сумської народної республіки.

«Та не вздрогнет рука дающего и не отсохнет рука берущего» – напрошується висновок, що саме з таким девізом по життю крокує народний депутат Михайло Головко, обраний по Тернопільському 164 округу від «Свободи».

Молодий, амбіційний псевдо-націоналіст вирішив підтримати своїх колег по Парламенту – регіоналів Ігоря Молотка та Андрія Деркача.

Днями інформаційний ресурс «Обозреватель» опублікував матеріал з посиланням на депутатське звернення до Шокіна від нардепа Головка, що взявся захищати проросійських нардепів від Сумщини – Ігоря Молотка та Андрія Деркача, які своїми діями неприховано підтримують федералізацію Сумського регіону.

За інформацією на порталі, нардеп звинувачує у сепаратизмі керівника Сумської облради Лаврик Віру Іванівну та, як не дивно, народного депутата від Радикальної партії Олексія Ленського.

Чому саме ці люди потрапили в немилість «свободівця» стає зрозуміло, якщо повернутись на пару тижнів назад.

Не так давно Ленським було направлено депутатське звернення Генпрокурору Шокіну з фактами правопорушень регіоналів від Сумщини Деркача і Молотка, які готують заворушення на своїх округах, шляхом кадрових призначень своїх людей на кордоні з Бєлгородом. Данні дії звичайно ж обурили регіоналів на що вони вимагали від радикала пояснень, чому він їх «здає»?

11206808

З відповіддю нардеп особливо не забарився:

rrew

Як не дивно, але посилаючись на ті самі факти причетності до сепаратизму Молотка і Деркача, які були викладенні в зверненні Ленського на Шокіна, «свободівець» оперував, звинувачуючи Ленського. Склалася комічна ситуація, коли народного депутата від Радикальної партії, що намагається запобігти реалізації сепаратиського сценарію, «колега» по коаліції, відмазуючи регіоналів, без жодних докорів совісті обізвав сепаратистом.

Журналісти FotNews провели своє розслідування і дізнались що Лаврик, яка була нещодавно обрана на посаду голови Сумської Облради, тільки з 3 спроби домоглась того, щоб місцеві депутати визнали країною агресором Росію. Своїм авторитетом і стальною «закалкою» ця жінка змогла добитись такого важливого рішення для регіону, який зараз також намагаються розхитувати під ще одну так звану СНР- республіку.

«Народний депутат не мав жодного підґрунтя для таких звинувачень, так як і не має жодного відношення до нашого регіону, він повинен опікатись Тернопільщиною, але чомусь переходить на Сумщину. Зараз юристи готують позов до суду за мою честь і гідність, а я особисто брифінг на якому можу відповісти на всі можливі незручні питання, якщо такі будуть. Мені не має чого приховувати», – заявила Голова Сумської Облради Віра Іванівна.

Олексій Ленський прокоментував дані псевдо звинувачення ще цікавіше:

«Коли я підійшов до Михайла і спитав його з приводу звернення, він відповів, що його попрохали підписати, він і підписав, а що саме там було вказано він особливо не читав, пообіцяв тільки розібратись, але те звернення так мені і не надав, щоб я хоч міг ознайомитись з «доказами» «корупції» та «сепаратизму» які пролунали в мою адресу» – заявив Ленський.

До речі, саме цікаве також те, що те «казкове» звернення на яке посилається «Обозреватель» не отримав ні народний депутат ні наше інформаційне агентство, яке надіслало інформаційний запит, так як даний документ знаходиться за сімома замками і окутаний таємницею. Можливо його зовсім і не існує, а даний матеріал є не більш ніж черговою заказаною «джинсою» інформаційного ресурсу?

Головко також побоявся опублікувати свого листа, в якому мова йде про ображених Деркача і Молотка, останній до речі засвітив в Раді з годинником Corum Admiral’s Cup Admiral’s Cup Legend за $21000

Отже, ця історія із захистом регіоналів Головком – це зрада, як всій «Свободі» так і тернопільським виборцям, які не могли зрозуміти, чому раптом їх депутат почав перейматися Сумщиною, а не своїм виборчим округом, якому так багато обіцяв під час виборів.

Можливо, гроші мають більшу силу притягання і заплющують очі на партійну приналежність, амбіційну направленість і регіональну політику, а найголовніше, – надають мотивацію зраджувати своїм принципам і своїм виборцям, які вірять до останнього в свого «маленького принця» з добрим очима і нажаль нещирим серцем…