Головна Політакценти Меморандум про що підписали Роман Заставний і Тарас Юрик?

Меморандум про що підписали Роман Заставний і Тарас Юрик?

У тернопільських БПП і «Народного фронту» – черговий спільний проект. Ці політичні сили вирішили разом боротися за виграш на виборах у громади 11 та 18 грудня. Зокрема партійці вже визначили спільних кандидатів на голів обєднань.

Це вже не перша спільна робота голів цих партій в області Романа Заставного і Тараса Юрика у напрямку громад. У 2015 р. саме з подачі цих народних депутатів парламент проголосував за законопроект про вибори в обєднаних територіальних громадах. Відтак, змогу особисто розприділяти свої кошти тоді отримали 26 обєднань Тернопільщини. У 2016 році їм надійшлов 141 млн. грн. на рахунки. Також значну суму цим громадам виділили євроспільноти. Сьогодні Тернопільщина лідирує за кількістю громад, де втілює як нові проекти, так і оновлює наявну інфраструктуру. То ж не дивно, що тернопільські громади ставлять у приклад іншим регіонам держави.

Отож, заради подальшого благополуччя мешканців області, розвитку їхніх населених пунктів, керівники місцевих БПП і «Народного фронту» обєдналися не тільки в державному, а й в політичному правлінні. Вони й далі підтримуватимуть вже діючі громади та будуть лобіювати інтереси нових, запевнили Роман Заставний і Тарас Юрик.