Головна Політакценти Максим Черкашин: “Усунути бюрократію “вгорі”, щоб дороги і двори ремонтувалися швидше”

Максим Черкашин: “Усунути бюрократію “вгорі”, щоб дороги і двори ремонтувалися швидше”


Дороги, а якщо конкретніше – їх якість. Про це кандидат в народні депутати Максим Черкашин говорив з виборцями. Ремонт доріг та дворів – питання, яке хвилює кожного тернополянина, тому люди не боялись відкрито висловлювати свою думку.  Адже йдеться не лише про комфортні умови життя. Від стану автошляхів залежить – кількість туристів, нові підприємства, робочі місця і рівень зарплат.

«Однією з головних проблем місцевих громад є стан доріг і дворів. У Тернополі багато робиться завдяки міській владі. Разом з тим є багато бюрократії і законодавчих перепон «нагорі», які заважають зробити більше. У громади забирають кошти, або вони приходять запізно. Своє завдання, як депутата, я бачу в усуненні цих перешкод та недоліків», сказав кандидат в народні депутати України по округу №163 Максим Черкашин.

Він наголосив, що знає вирішення проблеми. Каже, щоб дороги в містах ремонтувалися швидше та якісніше – слід усунути бюрократію в Києві. Виборці погоджуються.

Наприклад тернополянин Іван Фецуляк каже, що все таки більше грошей на місця слід виділяти з Києва. І їх треба використовувати на дороги і двори.

«Кандидата я підтримую. Він справді намагається щось змінити в цій системі. І він не просто критикує, те, що відбувається сьогодні з нашими дорогами, а й пропонує шляхи, як вирішити ці проблеми», додає Іван Фецуляк.

Відверто спілкуватись з кандидатом  в нардепи Максимом Черкашиним вирішив і пан Антон. Каже, в місті бачить покращення в плані доріг, але розуміє, що досконалості немає меж. Тож сподівається, що народні обранці сприятимуть розвитку інфраструктури міста і надалі.

Чоловік каже, тепер, якщо звернути увагу на спальні райони міста, то зараз все виглядає гарно.

«Звичайно, що тих  коштів, які є в наявності, явно бракує. Тому потрібно, щоб нам надавали більше грошей з відповідних організацій Києва», наголосив пан Антон.

Сам же радник міського голови, представник політичної партії «Голос» Максим Черкашин каже, розуміє, що тернополяни мають рацію. І саме для того він з командою молодих і енергійних йде у ВРУ – бо знають як виправити болючі питання.

«Для мене дійсно важливо, щоб розвивалося моє рідне місто. Думаю, що у питаннях доріг, у нас буде спільна тема для роботи з міським виконкомом. Вони працюють тут на місці, а ми допомагаємо їм у Києві у парламенті. Виграє Тернопіль. Добрі дороги — це не лише комфорт, але й економіка. З таких питань складається «реальна політика» для людей. Це противага демагогії, яку спостерігаємо сьогодні в країні», каже кандидат в народні депутати України по округу №163 Максим Черкашин.

Святослав Вакарчук, лідер партії «Голос» розуміє, що схожа проблема є в кожній області. Але він переконаний, що відповідальний за Тернопіль Максим Черкашин – змінить, покращить, і разом з командою знайде правильне вирішення і для країни, і для рідного міста.