Головна Політакценти Максим Черкашин: Податки у Тернополі повинна контролювати місцева влада

Максим Черкашин: Податки у Тернополі повинна контролювати місцева влада

Податки для бізнесу – чи будуть зміни? Це перше питання, яке поставили кандидату в нардепи від партії “Голос” Максиму Черкашину. Він особисто вирішив поспілкуватись з представниками малого і середнього бізнесу. Щоб почути реальні проблеми – пішов на тернопільський ринок. До розмови долучались практично всі підприємці. Тема – їх хвилює.

Приватний підприємець Марія Супрун каже, хотіла б, щоб підприємцям зменшили податки.  У неї три продавці, і жінка платить 6 200 грн. За оренду платить 3 600 грн. А ще закупити товар, і в результаті – вона, як підприємець отримує 1 тисячу.

Максим Черкашин, як багаторічний радник міського голови Тернополя, каже виборцям – він у ВРУ робитиме все для того, щоб  усунути з економіки олігархів. Також відстоюватиме справедливе правосуддя і єдині правила для всіх. А також звісно – питання зменшення податків на інвестиції у виробництво.

Кандидат Максим Черкашин каже, розуміє, що через такі високі податки для малого бізнесу – і ці люди можуть виїхати закордон, покинути роботу і шукати вигідніші умови в Європі. Тому каже, Україну треба зробити сприятливою для розвитку виробництва.

“Особисто мені важливо, щоб тернополяни не виїжджали з нашого міста, а могли власне реалізувати себе тут. Незалежно – молода людина це, чи старша. Вона повинна отримувати достатню кількість коштів, щоб забезпечити себе і свою родину. Сьогодні ми спілкувалися з людьми і бачили, що проблема №1 – це зависокі податки. Нажаль місцеве самоврядування не має на них впливу, тому варто зробити так, щоб представник у парламенті міг досягнути того, що місцеві податки може регулювати місцева влада”, наголошує кандидат в депутати ВРУ по округу №163 (партія “Голос”) Максим Черкашин.

Кандидат переконаний – його команді вдасться змінити напрацьовану схему, коли податки зростають з кожним роком. Це буде рішенням не лише для Тернополя, а прикладом всій Україні.

“Я хочу “реальної політики” для людей. “Старі політики” хотіли, щоб тернополяни були бідними. Так ними легше маніпулювати. Тому я за те, щоб більше повноважень надали місцевому самоврядуванню, щоб воно могло формувати інвестиційну привабливість регіону.  Це можна зробити через  зниження ставок окремих податків”, додає Максим Черкашин.

Кандидат в народні депутати від партії “Голос” Максим Черкашин запевняє, він буде активно співпрацювати з міським головою і виконкомом. Бо уся влада  і міста і країни, повинна бути зацікавленою у заможній громаді, робочих місцях і добрих зарплатах.