Головна Політакценти Максим Черкашин на зустрічах з тернополянами: «Йду у Верховну Раду відстоювати інтереси...

Максим Черкашин на зустрічах з тернополянами: «Йду у Верховну Раду відстоювати інтереси громади Тернополя»

Унікальна програма, власне бачення майбутнього України, віра в голос кожного та прагнення стати справжнім представником Тернополя у Верховній Раді, лобістом інтересів тернополян. Це те, на чому під час зустрічі з тернопільськими виборцями наголосив Максим Черкашин.

Команда не політиків, а профі

Партія Святослава Вакарчука «Голос» зібрала команду з не політиків, але профі, які знають як змінити Україну. Кандидат легко знаходить відповіді навіть на гострі питання. Допомагає компетентність і досвід управлінця попри молодий вік.

«Під час зустрічей люди питали абсолютно про все: від загальнонаціональних питань і до локальних, наприклад ремонту доріг. Крім того, люди просили зняти недоторканість, питали що буде далі з нашою країною, чи справді ті люди, які прийдуть – будуть фаховими», каже кандидат в народні депутати України по округу №163 Максим Черкашин.

Попередні нардепи від Тернополя дістали тернополян «по горло»

Крім того, представник «Голосу» зауважив, що люди вірять, що все буде добре. І дуже хочуть бачити нові обличчя. Попередні влади, попередні депутати зі слів тернополян, їх дістали «по горло», і все таки є надія, що тепер все зміниться.

«І звісно, тернополяни хочуть живого спілкування. Говорити віч-на-віч – ось що треба людям. Висказати в очі проблему, і взяти обіцянку при свідках, а не почути її з екранів. За таким принципом діє «Голос». Адже українці зізнались, що тепер лише мріють про те, що використають шанс на зміни», – переконаний Максим Черкашин.

Він також наголошує, що будучи в парламенті, продовжить відстоювати права кожного тернополянина та тернопільської громади. За таким принципом він діяв як громадський діяч, як радник міського голови Тернополя. Такого правила буде дотримуватись і в політиці.

Справжній представник Тернополя у Верховній Раді
«Депутат має бути не лише законотворцем, а й лобістом людей із того округу, які там проживають. Бути справжнім представником громади Тернополя у Верховній Раді. Треба якомога більше коштів залучати в свій округ. До того у нас не було лобіста, який би знав проблематику, який би стукав в усі київські кабінети, щоб хоч трішки «притягнути» додаткових ресурсів в наше місто», наголошує кандидат в народні депутати України по округу №163 Максим Черкашин.
Кандидат в нардепи зустрівся з мешканцями двох мікрорайонів. Зрозуміти і почути людей — є головною його метою. Після таких зустрічей кажуть про те, що участь у виборах тернополяни братимуть однозначно. Чи то звичка, чи обов’язок, зізнаються, неважливо. Головне обдумати і обрати молодих , гідних, тих хто може змінити країну.
Виборці Максима Черкашина – це люди, які хочуть позитивних змін, шукають компромісів і пропонують рішення проблем. Це люди дії, котрі шукають гідного представника і готові йому допомагати у депутатській діяльності.

Саме тому лідер «Голосу» Святослав Вакарчук обрав Максима своїм представником. Вважає його найефективнішим і найнадійнішим кандидатом в нардепи від партії «Голос».

Крім того, лідер партії “Голос” переконаний, що Тернопіль має представляти людина з практичним досвідом управління, людина, яка живе і працює у Тернополі.

Максим Черкашин проведе ще не одну зустріч в кожному мікрорайоні Тернополя, бо не боїться гострих питань, а навпаки хоче пояснити і зрозуміти яким бачать тернополяни майбутнє країни і свого рідного міста.

Голос – важливий. І на виборах і в житті. Так само важлива і конкретна людина, котра розумітиме і говоритиме голосом Тернополя.