Головна Політакценти Максим Черкашин: “З “Голосом” ваш голос на виборах призведе до реального очищення...

Максим Черкашин: “З “Голосом” ваш голос на виборах призведе до реального очищення і перезавантаження влади”

Нова влада – означає нові політики, без “бруду за плечима”, з прогресивним мисленням і не корупційним досвідом. Саме такою позиціонує себе партія “Голос”. Лідер Святослав Вакарчук і кандидат від Тернополя Максим Черкашин наголошують на тому, що зміни можуть бути реальними лише  тоді, коли влада буде думати по-іншому. І саме українці, котрі прагнуть позитивних змін, своїм голосом на виборах повинні очистити владу від політиків із старим мисленням. 

“Політики зі старим мисленням — це ті, хто звик до “схем” і договорняків. Нові політики — це ті, хто вміє працювати, має досвід, але не пов’язаний із олігархічною системою. Тому виборець повинен продемонструвати свій голос і обирати того, кому вірять, кого вони знають, кому можуть довірити свій голос”, каже кандидат в народні депутати України по округу №163 м.Тернопіль (партія “Голос”) Максим Черкашин.

Тернополяни ж, незалежно від віку, кажуть – хочуть змін, а відповідно довіритись тим, хто роками обіцяв і нічого не робив – не можуть. Тепер тернополяни не готові давати другий шанс тим політикам, які  не виконували обіцянок.

Радник міського голови Сергія Надала  Максим Черкашин каже, на те, щоб отримати другий шанс і пройти у Верховну раду – варто виконувати обіцянки не лише перед виборами. Ті, хто вперше балотується, тим паче від новоствореної партії, повинен  плідно працювати – спершу на власну репутацію, а далі на рідне місто, країну і майбутнє. 

“У нас  немає людей з поганою репутацією. Ми відкриті до розмови з людьми. Ми не боїмося критики. І, головне, жоден з нас не пов’язаний з олігархічною системою”, каже Максим Черкашин.

Кандидат наголошує з “Голосом” Ваш голос на виборах призведе до реального очищення і перезавантаження влади. І саме ці дострокові парламентські вибори покажуть чого насправді прагнуть українці – йти вперед, творити майбутнє, чи залишитись у системі, яка роками не дає можливості  ні розвиватись, ні достойно жити.