Головна Політакценти Коли тернопільські працівники судду пройдуть люстрацію?

Коли тернопільські працівники судду пройдуть люстрацію?

lustacia226 червня керівником апарату апеляційного суду Тернопільської області  видане розпорядження згідно з  яким визначено дату початку проходження перевірки державними службовцями суду відповідно до Закону України «Про очищення влади», зазначила начальник відділу кадрової роботи та державної служби апеляційного суду Л.К. Дуда.

Перевірка достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою та четвертою статті 1 Закону буде проведена відносно усіх державних службовців апеляційного суду, зокрема:

  1. 08. 2015 р. – дата початку проведення перевірки стосовно начальників та заступників начальників структурних підрозділів суду;
  2. 03. 2015 р. – дату початку перевірки помічників суддів;
  3. 08. 2015 р. – дата початку проведення перевірки стосовно спеціалістів, старших консультантів, старших секретарів суду, старшого судового розпорядника;
  4. 08. 2015 р. – дата початку проведення перевірки стосовно секретарів судового засідання, секретарів суду, судових розпорядників.

Працівник, який підлягає перевірці, зобов’язаний у 10-денний строк із дня початку перевірки подати до відділу кадрової роботи та державної служби власноручно написану заяву про проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” про те, що до нього не застосовуються (або застосовуються) заборони, передбачені частинами третьою або четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо нього, повідомили в прес-службі апеляційного суду Тернопільської області.

Дана заява, декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік та повідомлення про початок проходження перевірки буде розміщена на офіційному веб-сайті апеляційного судуТернопільської області (http://tea.court.gov.ua/sud1990/ news). Згодом на веб-порталі буде оприлюднено результати перевірки.