Головна Політакценти “Керівництво “Динамо” цілеспрямовано знищує гранда українського футболу”, – блогер

“Керівництво “Динамо” цілеспрямовано знищує гранда українського футболу”, – блогер

Нещодавно у мережі з’явився аудіо запис розмови Ігоря Коломойського та Ігоря Суркіса, який згідно із підписом до запису, був зроблений у розпал подій на Майдані.

Ігор Суркіс Під час розмови, зокрема, була піднята тема фінансування футбольного клубу “Динамо”.
Так, Ігор Коломойський іронізує відносно того, Ігор Суркіс пообіцяв припинити фінансувати “Динамо”, на що той відповідає: “Слухай, та мені лиш би зістрибнути”, додавши після цих слів нецензурну фразу, яка означає, що справи клубу його не цікавлять (з 9:50 -ред.)

На думку блогера Кирила Сазонова, даний аудіозапис автентичний, і цілком співпадає з подальшими діями президента “Динамо” Ігоря Суркіса, який “зливає” клуб.

“Із 2015-го року канал “2+2”, де у Суркіса частина акцій, заборгував УЄФА більше півтора мільйонів євро за трансляцію єврокубків у сезонах 13/15 років. Звідси ж і нахабна поведінка “Динамо” – відмова їхати на матч у Маріуполь”, – пише блогер на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також Кирило Сазонов відзначає, що приблизно з 2015-го року у клубі “пішов тотальний розпродаж футболістів, а за покупки перестали платити”. Наприклад, нещодавно з’явилася інформація про те, що “Динамо” заборгувало “Базелю” за футболістів Олександра Драговіча і Дерліза Гонсалеса 4 300 000 євро.

“При цьому борг був прихований і під час проходження атестації у ФФУ документи для ліцензії УЄФА були підроблені. Тепер клуб на особливому контролі в УЄФА”, – повідомляє блогер.

“Зрозумілі тепер причини, через які клуб котиться у безодню і очевидним став нарешті факт, що керівництво клубу цілеспрямовано знищує град українського футболу”, – підсумував Кирило Сазонов.