Головна Політакценти З’їзд Свободи підтримав відкликання Сороколіта, Турського і Навроцького

З’їзд Свободи підтримав відкликання Сороколіта, Турського і Навроцького

27 січня 2018 року ХХХІХ З’їзд ВО “Свобода” одностайно ухвалив рішення про відкликання трьох депутатів Тернопільської міської ради. Відповідне звернення до об’єднання за народною ініціативою скерувала Тернопільська міська виборча комісія.

Зокрема, згідно з рішенням, має бути відкликано мандати Турського Ігоря Володимировича, Сороколіта Івана Леонідовича та Навроцького Романа Ярославовича. Громада ініціювала позбавлення їх депутатських повноважень та зібрала необхідну кількість голосів  задля  з їхнього відкликання черезня не  виборчої програми “Свободи”, порушення присяги депутата і дії, що суперечать інтересам виборців. Протокол З’їзду буде передано в Тернопільську МВК, яка має ухвалити рішення про позбавлення вказаних осіб мандатів та надання депутатських повноважень наступним за рейтингом виборів 2015 року кандидатам.

Нагадаємо, що 7 квітня 2017 року Політвиконком ВО “Свобода” ухвалив рішення про виключення з партії та фракції депутатів Навроцького Романа, Сороколіта Івана, Турського Ігоря через порушення партійного Статуту, дисциплінарного статуту та положення про депутатську роботу, партійної програми та спільної програми команди “Свободи” на місцевих виборах до Тернопільської міської ради 2015 року.