Головна Політакценти Зеновій Холоднюк провів зустрічі з виборцями у Копичинцях, Хоросткові та Золотому Потоці

Зеновій Холоднюк провів зустрічі з виборцями у Копичинцях, Хоросткові та Золотому Потоці

Зустрічі з виборцями у Копичинцях, Хоросткові та Золотому Потоці провів днями кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастириський райони) Зеновій Холоднюк.

Враженнями від них кандидат у народні депутати поділився на своїй сторінці у фейсбуці.

«Вчора був прекрасний день, де ми з командою відвідали декілька населених пунктів, а саме: Копичинці, Хоростків, Золотий Потік і поспілкувались з великою кількістю жителів, почули і проблеми, і побажання перемоги. Шкода, що такі хороші люди змушені терпіти таку ганебну владу. Але я знаю точно, що коли ми прийдемо, ми покажемо, як потрібно працювати на благо селян, на благо всіх українців», – написав Зеновій Холоднюк.

Додамо, що, окрім спілкування з кандидатом у депутати Верховної Ради, мешканці цих населених пунктів мали нагоду послухати виступ заслуженого артиста України Станіслава Края.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк – корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, жив і працював у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України. Балотується до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастириський райони).