Головна Політакценти «Зеновій Холоднюк прийде у Раду, щоб відродити село», – голова ради земляцтва...

«Зеновій Холоднюк прийде у Раду, щоб відродити село», – голова ради земляцтва «Тернопілля» у Києві

Тернопільське земляцтво в Києві підтримує кандидата в депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони) Зеновія Холоднюка.

Про це заявив голова ради земляцтва «Тернопілля» у Києві Валерій Бачинський.

«Тернопільське земляцтво в Києві – а це близько 20 тисяч наших земляків – делегувало мене на цю зустріч із закликом підтримати кандидата у народні депутати Зеновія Холоднюка», – сказав Валерій Бачинський, виступаючи перед мешканцями Бучача.

Він зазначив, що Зеновій Холоднюк знає, як відродити село, допомогти його жителям, бо сам виріс у селі і добре знає його проблеми.

«Зеновій Холоднюк має цілу низку напрацьованих проектів з відродження села і втілюватиме їх у життя, працюючи в парламенті. Тому закликаю підтримати нашого народного депутата Зеновія Холоднюка», – додав голова ради земляцтва «Тернопілля» у Києві Валерій Бачинський.

 

https://www.facebook.com/Holodnyk/videos/432432260818288/

 

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія зареєструвала Зеновія Холоднюка кандидатом у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони).

Лідер Селянської партії Зеновій Холоднюк вважає депутатство у парламенті не самоціллю, а інструментом зробити потужний поштовх та повернути державу обличчям до села, яке сьогодні необхідно терміново рятувати й відроджувати.

Зеновій Холоднюк народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, де провів значну частину свого життя. Вже понад десять років очолює Селянську партію України.