Головна Політакценти «Здорові духом та тілом люди – опора українського суспільства», – Михайло Головко...

«Здорові духом та тілом люди – опора українського суспільства», – Михайло Головко нагородив кращих борців України

Днями у Тернополі відбувся Чемпіонат України серед юніорів з греко-римської боротьби.
За першість змагалися понад півтори сотні борців з усієї України.
Підтримати спортсменів Тернопільщини у змаганнях прийшов голова Тернопільської обласної ради, який за сумісництвом – президент федерації греко-римської боротьби Тернопільської області Михайло Головко.
Голова Тернопільської обласної ради зазначив, що проведення змагань такого рівня у Тернополі вкотре підтверджує досягнення борців області.
– Вітаючи борців на славетній тернопільській землі, хочу висловити слова вдячності за вірність спортивним традиціям, пропаганду цього виду спорту та участь у змаганнях. Те, що чемпіонат проходить на Тернопільщині, є свідченням високого визнання досягнень наших земляків і їхнього внеску в розвиток вітчизняної боротьби, – зазначив Михайло Головко. – У всі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт загартовує характер та волю. А Україна завжди славилась своїми спортивними талантами! І борці це вкотре доводять!
Після оголошення результатів чемпіонату голова Тернопільської обласної ради нагородив переможців золотими, срібними та бронзовими медалям.

https://www.facebook.com/Holovko.Mykhailo/posts/1181518138961487