Головна Політакценти Досвідчені та професійні: 11 причин, чому варто голосувати за «Українську стратегію...

Досвідчені та професійні: 11 причин, чому варто голосувати за «Українську стратегію Гройсмана»

Останні рейтинги показують, що «Українська стратегія Гройсмана» буде у новому парламенті.  Але придворні експерти і замовні соціологи стверджують через різні проплачені ЗМІ, що політсила Глави Уряду – непрохідна. Все це вони роблять з подачі політичних опонентів, які заради отримання депутатського мандату використовують маніпуляцію і відверту брехню.
Неправдиву інформацію поширюють і ті, хто хоче зайняти крісло прем’єр-міністра. Адже саме від результатів виборів залежить, чи залишиться Володимир Гройсман на посаді. Прем’єр-міністра не призначає Президент, його обирають виборці, голосуючи за певну партію.

Зміни, які бачить кожен
Володимир Гройсман не зі слів знає, як це впроваджувати реформи. Адже за плечима у нього – успішний досвід роботи на посаді мера Вінниці (дві каденції). Разом з командою йому вдалося започаткувати багато позитивних змін у місті.

У 2016 році Володимир Гройсман очолив Уряд. На посаді Прем’єр-міністра йому вдалося зробити дуже багато. А започатковані ним реформи отримали схвальні відгуки мільйонів українців.  Спроможні громади, нові дороги, будівництво і ремонт інфраструктури, зміни в медицині і освіті – перелік можна продовжувати.

Володимир Гройсман став головним рушієм та ідеологом децентралізації. Пройшло 5 років, і міжнародні експерти визнають: це єдиний можливий шлях розвитку країни. Бюджети ОТГ зросли у 3-4 рази, цей ресурс вкладається у їх розвиток.

Досягнення Уряду Гройсмана не потребують додаткової реклами, їх бачать і відчувають українці. Це якісні дороги, оновлені заклади медицини, освіти, підвищення заробітних плат, пенсій, соціальних виплат, турбота про багатодітні родини. Але зараз є загроза, що позитивні зміни може бути призупинено. А некомпетентність новообраних народних обранців може призвести до погіршення ситуації в країні. Наприклад, реальністю може стати припинення реформи децентралізації. Щоб не допустити такого сценарію і довести розпочате до кінця, Володимир Гройсман має очолити Уряд після парламентських виборів. Але це буде можливим лише коли його політична сила пройде у Верховну Раду.

«У мене є розуміння, що робити далі, і я можу очолювати Уряд. Якщо український народ вирішить, що я і сформована нами команда буде достойна представляти їх інтереси і реалізовувати ті завдання, які люди перед нами ставлять, то я готовий буду очолити Уряд. Головне, щоб була сильна і згуртована коаліція, тому що ефективність Уряду залежить від того, наскільки він може спиратися на парламентську більшість», – переконаний Володимир Гройсман.

11 причин, чому варто віддати голос за «Українську стратегію Гройсмана»

  • «Українська стратегія Гройсмана» – команда професіоналів. У списку партії – люди, які мають досвід і необхідні знання для продовження ключових реформ.
  • Захист інтересів людей – пріоритет у роботі Володимира Гройсмана. Тому його називають соціальним прем’єром. Підвищення заробітних плат, пенсій, підтримка багатодітних родин, запровадження програми субсидій – яскраве підтвердження цьому.
  • «Українська стратегія Гройсмана» не на словах знає, що і як треба зробити для якісних змін. Члени команди розпочали кардинальні перетворення у різних сферах, тому хочуть їх успішно завершити.
  • Члени політсили чинного Прем`єра мають конкретні досягнення у сфері своєї діяльності і їх бачить кожен. Це команда людей, яка здатна приймати рішення і здатна їх втілювати в життя.
  • Команда Гройсмана має досвід роботи у законодавчій діяльності. Тому вона зможе пропонувати якісні законодавчі ініціативи, які будуть мати позитивний результат.
  • Лідер партії Володимир Гройсман – найуспішніший Прем`єр-міністр з часів незалежності. На початку 2019 року, згідно з даними всеукраїнського опитування громадської думки, який проводив КМІС, у рейтингу потенційних прем’єр-міністрів чинний очільник Кабміну набрав найбільшу кількість прихильників – 15,3%
  • Партія займає чітку патріотичну проукраїнську позицію. А за час роботи Уряду Гройсмана вдалося зробити багато для розвитку української мови, пісні, кіно, підтримки традицій.
  • Представники «Української стратегії Гройсмана» мають досвід і знають, які можуть бути провокації з боку проросійських маніпуляторів. А тому точно не будуть вести з ними таємні перемовини.
  • Під час кожних виборів українці хочуть нових облич. У лавах партії – молоді, але компетентні люди, які хочуть, щоб Україна була успішна і заможна.
  • Все, що прописано в програмі, команда Прем’єра можна зробити. Його програма базується не на обіцянках раптового покращення. Всі пункти реалістичні і добре продумані.
  • Україна переживає нелегкий час, тому через гібридну війну з Росією потрібно вміти швидко та ефективно приймати професійні антикризові рішення. Члени команди Гройсмана – не новачки у політиці, тому знають і вміють, як це зробити якісно.

Щоб курс на зміни був збережений, потрібно прийти 21 липня на виборчу дільницю і проголосувати за № 11 у списку – «Українську стратегію Гройсмана». За команду професіоналів!