Головна Політакценти «Добре знаю, що болить людям, та як їх захистити», – Зеновій Холоднюк

«Добре знаю, що болить людям, та як їх захистити», – Зеновій Холоднюк

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України Зеновій Холоднюк, який йде до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастириський райони), вважає, що дієвий депутат – це велика допомога для своєї місцевості, він готовий показати реальний приклад, як треба працювати з людьми.

Зеновій Холоднюк зазначив, що до нього як до кандидата у народні депутати України та голови Селянської партії України звертається по допомогу багато людей. В окрузі на рідній Тернопільщині, де він іде в парламент, люди мають багато проблем. Особливо соціально незахищені, яким складно придбати навіть найнеобхідніше.

«Сьогодні спілкувався з начальником управління праці та соціального захисту населення Теребовлянської РДА Іваном Яремком. Обговорили проблемні питання, що потрібно зробити. В черговий раз переконався – як потрібен людям дієвий депутат, який не сидить у Києві 5 років, час від часу наїжджаючи до свого округу, а реально вирішує проблеми людей там, де він обирався», – розповів Зеновій Васильович.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1097955363925539&set=a.147536255634126&type=3&theater

 

Кандидат зазначив: коли люди оберуть його депутатом Верховної Ради України, Зеновій Холоднюк створить потужну систему депутатського захисту по чотирьох районах – Теребовлянському, Монастириському, Гусятинському та Бучацькому. Політик обіцяє розгорнути мережу дієвих приймалень з кваліфікованими фахівцями, і обов’язково, часто й регулярно сам прийматиме людей.

На думку Зеновія Холоднюка, проблеми можуть бути різні – і це дуже важливо, коли депутатом є щиросердна людина, до якої можна звернутися по-людськи, яка має повноваження і завжди готова допомогти, причому не лише в межах традиційного офіціозу – а у будь-якій життєвій ситуації, коли скрутно і не знаєш, що робити, і до кого йти.

«Я пройшов непростий життєвий шлях від тракториста й заробітчанина до директора і голови партії. Я добре знаю, що болить людям та як їх захистити», – підкреслив кандидат у народні депутати Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, що уродженець Тернопілля, голова Селянської партії України Зеновій Холоднюк балотується до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони). Вибори відбудуться 21 липня.