Головна Політакценти Депутат який вийшов з “ширпотребу” зробив сенсаційну заяву

Депутат який вийшов з “ширпотребу” зробив сенсаційну заяву

Вчора, ми повідомляли про те, що формальна протернопільська більшість (в народі – ширпотреб) зробив зяаву і пояснив чому чотири фракції вийшли з формального об’єднання, яке було стовререне в Тернопілській міській раді ніби то на противагу міському голові Сергію Надалу, хоча за його участі.

Петро Ландяк у своєму Фейсбук профілі пояснив, чому розлетілася така позитивна ініціатива.

“Ми чотирнадцять депутатів з партій Громадянська позиція, Батьківщина, Радикальна партія Ляшка і Народний контроль , захищаючись від наглості, декількох осіб-депутатів, так званоі більшості, вимушено об’єднались і наступили на осине гніздо окремих “білих пухнастих” деребанщиків. Ось тому такий шквал! Спам’ятайтесь!!! Народ не лохи , він все розуміє!” – повідомив Ландяк.

Його заяві передували неодноразові перепалки в стінах міської ради щодо продовження оренди земельних ділянок підприємцям з керівником комісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі Андрієм Шкулою. Нагадаємо, що пусковим механізмом розвалу більшості стало переформатування керівництва в тій же комісії  з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.