Головна Політакценти Громадську активістку залякують через її особисту думку стосовно кандидата від Самопомочі (аудіо)

Громадську активістку залякують через її особисту думку стосовно кандидата від Самопомочі (аудіо)

Громадській активістці, матері двох дітей Світлані Безділь погрожують за висловлення особистої думки напередодні виборів щодо кандидата у нардепи від «Самопомочі» Романа Василіцького (округ № 166).
 
Залякує жінку тернопільський бізнесмен, колишній начальник карного розшуку в Івано-Франківську, ексначальник Управління боротьби з організованою злочинністю (УБОЗ) УМВС України в Тернопільській області, чинний депутат Бучацької міської ради від «Радикальної партії» Петро Шеремета. Він, до того ж, є рідним братом по лінії матері не менш славнозвісного керівника Управління внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області Василя Джиджори.
Подейкують, що останній, перебуваючи «під крилом» брата-правоохоронця, у свій час отримав частку від незаконного обігу спирту, контрабанди та навіть був помічений за вимаганням коштів у підприємців шляхом залякування. Окрім цього, не так давно у місцевих ЗМІ писали про справу
Олексія Станька та Михайла Іваненка, які нібито вимагали гроші у підприємців. Ширяться чутки, що ця історія сфабрикована саме Василем Джиджорою, який намагався прикрити свої темні справи шляхом звинувачення невинних.
Петро Шеремета відкрито погрожував громадській активістці Світлані Безділь, зателефонувавши до неї. У своїй розмові він наголосив, щоб жінка більше не висловлювала своїх суджень щодо Романа Василіцького, який балотується у народні депутати від політичної партії «Самопоміч».
Петро Шеремета: – Свєта, я тебе попереджаю. Я тобі не Бойко і не ті всі. Я тобі не заважаю і не заважай мені. То моя людина.
Світлана Безділь: – Яка людина, Петре Петровичу? Роман Василіцький?
Петро Шеремета: – Так. Хочеш собі того Люшняка, то підтримуй… Я від тебе такої хе*ні не чекав. Ми вже говорили з тобою, Свєта.
Світлана Безділь: – Я громадянка України, маю особисту думку.
Петро Шеремета: –  Я не буду вступати з тобою в полеміку. Я тебе, бл.., попередив, а ти думай. Всьо, давай.
 
Запис такого небезпечного дзвінка Світлана Безділь вже оприлюднила на особистій сторінці у соцмережах, привернувши до ситуації увагу громадських активістів Тернопільщини, очільника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола та радника МВС України Михайла Апостола.
– Подивіться, що відбувається – країна змінилася, а «рішала» залишилися. За ці принципи люди віддали свої життя на Майдані? Потім ці люди, які «попереджають бля…» вдають з себе щирих патріотів і волонтерів? «Рішали» й надалі ходять, живуть поруч з нами і почувають себе комфортно, чекаючи чергового шансу на «владу»!– повідомила Світлана Безділь.
 
Жінка вже повідомила про залякування правоохоронні органи. Залишається сподіватися, що вони покарають людей, які хочуть прийти до влади будь-яким шляхом, навіть відкритими погрозами