Головна Політакценти Голова ОДА представив керівника Кременеччини

Голова ОДА представив керівника Кременеччини

4Основне завдання новопризначених голів райдержадміністрації  – зміна підходів та принципів роботи.
На цьому наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час представлення голови  Кременецької райдержадміністрації Сергія Сімчука, яке відбулося 3 травня.

«Суспільство вимагає змін, і вони обов`язково будуть, – наголосив Степан Барна. – Однак в час нестабільності і військової агресії робити це дуже важко. Тому від керівників на місцях залежить дуже багато. Вони повинні зробити усе можливе, щоб райони ефективно розвивались, а також згуртувати місцеві громади. Адже лише співпраця влади і громади принесе результат».

Забезпечення виконання планів мобілізації, подолання корупції, залучення інвесторів на Кременеччину, створення нових робочих місць, розвиток сільського господарства та економіки краю – це далеко не весь перелік завдань, які постали перед новопризначеним головою РДА, зауважив Степан Барна.

«Кременеччина має великий потенціал, – констатував  голова облдержадміністрації. – Я переконаний, що новий керівник сформує дієву команду однодумців, яка спільною працею досягне належних результатів у розвитку району».

Голова Кременецької райдержадміністрації Сергій Сімчук подякував за довіру та запевнив, що докладе зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району.

Після представлення голова області провів робочі наради із заступниками та представниками правоохоронних органів.