Головна Політакценти Галичну намагаються перетворити на Донбас?

Галичну намагаються перетворити на Донбас?

hqdefaultШостого лютого в Тернопільській області зареєстровано Тернопільську обласну організацію Політичної партії «Українська Галицька партія».

Рішення про створення Тернопільської обласної організації Політичної партії «Українська Галицька партія» прийнято установчою конференцією Тернопільської обласної організації Політичної партії «Українська Галицька партія» від 26.01.2015.

Головою обласної організації політичної партії обрано Вдовина Богдана Васильовича.

На Тернопільщині осередок партії зареєстрований лише зараз, на Франківщині кілька місяців раніше, а Львівщина була першою де оселилися прихильники ідеї відділення Галичини, як ідеологічного центру незалежної України шляхом формування стійкого розколюючого суспільного стереотипу про те, що Захід країни повинен бути у складі Європи.

Маніфест партії, несе ті ж самі ідеї,  які стали рушыэм військового конфлікту на Донбасі коли мешканці казали: «Донбасс никто не слышит».

«Ми не вимагаємо особливих пільг для Галичини. Але ми твердо вимагаємо пошани до наших цінностей і права самим творити свою долю» – така собі спотворена картина федералізації по-галицьки.

 Громадські активісти Львова почали бити на сполох, оскільки вбачають в розвитку ідеї відділення Галичини “руку Росії” та розкачування ситуації далеко від зони примого військового зіткнення.