Головна Політакценти В Тернопільській ОДА “одіозне” призначення

В Тернопільській ОДА “одіозне” призначення

babijchuk113 лютого, керівному складу Тернопільської ОДА було представлено виконувача обов’язків заступника голови ТОДА з гуманітарних питань.

Згідно розпорядження, підписаного Іваном Крисаком, ним став Іван Бабійчук, повідомляє Тернопільінфо.

До призначення Іван Бабійчук був заступником начальника департаменту економіки Тернопільської ОДА. Відповідне розпорядження підписав перед своїм звільненням Олег Сиротюк.

Нагадаємо, в часи правління Януковича посадовець був одним з ідеологів в адміністрації Хоптяна. Бабійчук працював заступником начальника департаменту внутрішньої політики, яке “обслуговувало” та забезпечувало ідеологічний фронт політики режиму Януковича, в тому числі проти учасників Євромайдану та Революції гідності. Крім того, за даними органів реєстрації, Бабійчук Іван Генадійович з 1999 року очолює Тернопільську обласну організацію “Українська соціал-демократична молодь”. Це так звана “молодіжка” скандальної партії Медведчука СДПУ(о). До речі, Бабійчук також був одним з діячів СДПУ(о) на Тернопільщині.

Цікаво, що після Революції гідності цей чоловік оперативно “перефарбувався” у порошенківці і претендував на посаду начальника відділу комунікацій з громадськістю Тернопільської ОДА. Під час виборів Бабійчук “підробляв” у штабі Порошенка. Вважається близьким до нардепа бід БПП Степана Барни.