Головна Політакценти В Тернополі виявили тираж газети з “чорнухою”

В Тернополі виявили тираж газети з “чорнухою”

chornuhaВчора 5 травня по обіді, активісти Самопомочі в офісі маркетингової компанії виявили тираж газети, яка близько місяця тому сколихнула, як громадськості так і простих тернополян своїм інформаційним наповненням.
Тоді, голова Тернопільської ОДА Степан Барна звернувся до правоохоронців із заявою, бо квітневий номер поливав брудом новопризначеного голову ОДА та його найближче оточення.
Правоохоронці з’ясували, що видання зареєстроване на ГО “Обєднання правовий захист”, засновницями якої є три дівчини з різних куточків України, однак про те що вони є в такій громадській організації вони заперечують.
Активісти “Самопомочі” виявили увесь тираж другого випуску газети в офісі фірми “Маркетингові технології”, що належить депутату обласної ради від партії “Свобода” Михайлу Тимошику.

Як повідомив “Номер один” голова міської організації “Самопомочі” Андрій Грицишин, у вихідних даних газети були відсутні потрібні дані про відповідальних осіб, неправильно вказаний тираж тощо. Активістам довелося викликати міліцію.
За словами Андрія Грицишина, цього разу газета “присвячена” народному депутату від мажоритарного округу м. Тернополя Тарасу Пастуху. Сам пан Тимошик, кажуть активісти, коментувати ситуацію відмовився.
Сподіваємось, що за гарячими слідами нашим правоохоронцям нарешті вдасться вийти на організатора і замовника цієї брудної акції під назвою “Тернопільська правда”.