Головна Політакценти Віталій Цимбалюк підтвердив факт спаленння білого Лексуса на подвір’ї матері

Віталій Цимбалюк підтвердив факт спаленння білого Лексуса на подвір’ї матері

imagesІнформація про те, що у селі Смиківці на вулиці Курбаса в дворі горить автомобіль надійшла у Тернопільського райвідділ на лінію 102 о 4.30 від невідомого. 

На місце події одразу виїхали співробітники райвідділу міліції. Вони з’ясували, що близько четвертої ранку загорівся автомобіль LEXUS RX350.

Територія будинку була огороджена, освітлена та обладнанавідеоспостереженням.

Черговий наряд державної служби надзвичайних ситуацій пожежу ліквідував. Люди у ній не травмувалися.

На місці події працюють експерти-криміналісти та кінологи, які встановлюють причину займання. На місці події експерти вилучили відбитки слідів взуття, залишки горіння та інші речові докази.

Слідчі внесли подію в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 194 частиною 2 ККУ – умисне знищення чи пошкодження майна.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто має будь-яку інформацію щодо цієї події, повідомляти на номер 27-12-58, 27-12-30, 43-61-00 або “102”.

Віталій Цимбалюк, депутат Тернопільскої міської ради підтвердив факт підпалу авто в дворі своєї матері: “Від ранку телефонують журналісти. Підтверджую, що цієї ночі мав місце підпал на подвір’ї моєї матері. Особу зловмисника вже встановлюють правоохоронні органи. Пов’язую мотиви цього злочину із моєю громадсько-політичною діяльністю. Всі подробиці згодом.
Мама у важкому стані… Про моральність замовників цього вчинку свідчить те, що об’єктом нападу вибрали беззахисну жінку…” – написав він у Фейсбук.

IMG_1649