Головна Політакценти Віталій Кличко відвідав одну з військових частин і отримав у подарунок шолом,...

Віталій Кличко відвідав одну з військових частин і отримав у подарунок шолом, який врятував життя бійця: «Це була допомога від міста»

Напередодні річниці повномасштабного російського вторгнення мер Києва Віталій Кличко привіз допомогу в одну з військових частин і сам отримав подарунок від бійців. Про це він розповів у своєму Телеграм-каналі.

«Відвідав одну із військових частин на Київщині. Там на тренувальному полігоні проходять підготовку та бойове злагодження нещодавно мобілізовані військовослужбовці та досвічені бійці. Отримав від бійців символічний подарунок — каску, яка врятувала життя бійця під Бахмутом. Цей шолом військовій частині в якості допомоги передавало місто», – повідомив Віталій Кличко.

Він розповів, що саме ця бригада давала відсіч агресору на найгарячіших напрямках: захищала аеродром у Гостомелі та обороняла Рубіжне і Сєвєродонецьк на Луганщині. Сьогодні її бійці захищають Україну під Бахмутом на Донеччині.

Військові подякували Віталію Кличку за збережені життя та взагалі за допомогу.

«Київ, як столиця і серце України, від початку широкомасштабної війни не припиняє допомагати нашим військовим. Сьогодні ми знову приїхали не з порожніми руками. Передали військовим допомогу, яку Київ залучив від іноземних партнерів: генератори, каремати, спальники, тепловізори, аптечки, грілки, павербанки, набір ключів для ремонту автомобілів. Безмежна повага та честь кожному, хто б’ється за Україну. Разом ми переможемо!”