Головна Політакценти Віктор Овчарук привітав казначеїв Тернопільщини з професійним святом

Віктор Овчарук привітав казначеїв Тернопільщини з професійним святом

З нагоди дня створення Державної казначейської служби України сьогодні, 3 травня, організували урочисті збори працівників головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області.
 
Очільник Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук також взяв участь в урочистостях. Він привітав казначеїв з професійним святом та нагородив грамотами.
– Шлях становлення та розвитку фінансової системи нашої держави свідчить про непересічну роль Державної казначейської служби України як ефективного та діючого учасника бюджетного процесу, який виконує почесну й відповідальну місію – забезпечує зміцнення фінансово-бюджетної дисципліни. Адже казначейська служба стосується чи не усіх сфер життя. Сьогодні перед казначеями стоять серйозні виклики і завдання. Від ефективності, вчасності і оперативності виконання казначейською службою своїх повноважень залежать наші краяни,– зазначив Віктор Овчарук.
Також голова Тернопільської обласної ради зауважив, що професіоналізм працівників Казначейства є запорукою прозорості фінансових потоків, законності у сфері витрачання бюджетних коштів, а їхня сумлінна праця є важливим внеском в розбудову сучасної незалежної України, зокрема нашого го краю.