Головна Політакценти ВО “Свобода” у Тернопільській районній раді ініціює передачу приміщення для функціонування музею...

ВО “Свобода” у Тернопільській районній раді ініціює передачу приміщення для функціонування музею російсько-української війни у Збаражі

Фракція ВО “Свобода” у Тернопільській районній раді ініціює передачу приміщення для функціонування музею російсько-української війни у Збаражі.

Офіційна заява фракції ВО «Свобода» У Тернопільській районній раді щодо передачі приміщеннядля музею російсько-української війни у Збаражі.

У квітні 2021-го року Збаразька міська рада своїм рішенням утворила Музей російсько-української війни.

Фракція ВО Свобода» у Тернопільській районній раді ініціює передачу приміщення для функціонування Музею у власність Збаразької міської ради. Відповідний документ уже зареєстровано у виконавчому апараті Тернопільської районної ради.

Заяву фракції «Європейської Солідарності», викладену на ФБ-сторінці її уповноваженого  представника Віктора Шумади, просимо вважати популістичною, адже саме їхній представник під час засідання постійної комісії з питань взаємодії з громадами та комунальної власності не підтримав проект рішення щодо передачі приміщення для потреб музею, що зумовило невключення відповідного питання до порядку денного засідання сесії, яке відбудеться 26 травня.

Як бачимо, з одного боку, «Європейська Солідарність» не підтримує рішення комісії щодо внесення питання на розгляд сесії, а з іншого – звинувачує у цьому представників інших політичних сил.

Закликаємо депутатів Тернопільської районної ради усіх фракцій підтримати звернення ВО «Свобода» та проголосувати за передачу приміщення у власність Збаразької міської ради.