Головна Політакценти Володимир В’ятрович на Тернопільщині: Україна втратила свою державність у ХХ столітті. Не...

Володимир В’ятрович на Тернопільщині: Україна втратила свою державність у ХХ столітті. Не допустимо цього у ХХІ столітті

“Ми багато зробили за останні п’ять років для того, щоб відродити українське та зупинити російський наступ. Ми провели декомунізацію та позбулися комуністичного минулого. Ми укріпили нашу мову, зробили незалежною українську церкву – це все те, що віддаляє нас від Росії і Росія це розуміє і тому атакує у відповідь”, – на цьому наголосив історик, представник політичної партії Європейська Солідарність та кандидат у народні депутати Володимир В’ятрович, перебуваючи на Тернопільщині. Зокрема, представники команди Петра Порошенка побували на Бережанщині та Підгаєччині.

Володимир В’ятрович зазначив, що останні півтора місяці ми є свідками проросійського реваншу. “Чи вдасться їм цей реванш, – залежить від нас. Як історик я знаю, що трапилося з Україною, яка в ХХ столітті втратила свою державність. Ми не маємо права цього допустити у ХХІ столітті. І важливий крок для стримання цього наступу буде 21 липня. Я переконаний, що 21 липня ви проголосуєте за Європейську Солідарність”, – звернувся Володимир В’ятрович до місцевих жителів.