Головна Політакценти Володимир БЛІХАР закликає підійти до свого вибору відповідально

Володимир БЛІХАР закликає підійти до свого вибору відповідально

Вже цієї неділі, 21 липня, в Україні відбудуться дострокові парламентські вибори. Україна отримала шанс на повне перезавантаження, адже саме ці вибори дають можливість запустити масштабні зміни, яких так давно чекають українці. Єдиною політичною силою, яка має чіткий план для реалізації цих змін, є ВО «Батьківщина». Вона об’єднала у своїй команді молодих та досвідчених політиків і готова створити сильну коаліцію у парламенті.

Справжнім полем бою між командою змін і старими корупціонерами, які намагатимуться пролізти до влади, стануть мажоритарні округи. «Мажоритарка» в українців, перш за все, асоціюється з корупцією, оскільки політики все частіше займаються підкупом задля перемоги на виборах. Демократичні сили вимагали скасувати «мажоритарку», яка є закоренілою системою «гречкосійства», проте цього їм зробити не вдалося, адже мажоритарна система – це можливість багатьох колишніх регіоналів, запроданців та проросійських політиків знову пройти у парламент.

Єдиний порятунок в цій ситуації – обрати проукраїнську політичну силу, яка має досвід боротьби з олігархами та зможе збалансувати сили у парламенті і не допустити того, щоб країною керували проросійськоналаштовані політики. Окрім того, ВО «Батьківщина» поєднала у своїй команді молодих та досвідчених професіоналів, які знають різні регіони та сфери діяльності, здатні створити коаліцію у Верховній Раді та показати реальні результати одразу.

ВО «Батьківщина» представила програму «Треба діяти» – це реальний план дій, частину якого Юлія Тимошенко разом зі своєю командою має намір втілити вже в перші 100 днів роботи. Насамперед, мова йде про зниження тарифів, підняття пенсій, збільшення допомоги при народженні дитини та ухвалення закону про страхову медицину.

Одним і представників «десанту професіоналів», який Юлія Тимошенко веде у парламент для втілення плану невідкладних дій на перші 100 днів, є Володимир БЛІХАР. Медик за освітою та бізнесмен за покликанням, він ще в студентські роки створив приватну пекарню в Борщівському районі, впродовж багатьох років відновлював старі пекарні та будував нові. Пізніше створив одну з найбільших в Україні компаній із виробництва металопластикових вікон та алюмінієвих конструкцій «Viknar’OFF», забезпечивши роботою тисячі людей. Кілька років тому почав займатися сонячною енергетикою, яка є технологією майбутнього і дозволить Україні здобути справжню енергетичну незалежність.

Володимир БЛІХАР представляє ВО «Батьківщина» на виборчому окрузі №166, який включає Бучацький, Гусятинський, Монастириський та Теребовлянський райони. Відвідуючи населені пункти на своєму окрузі та спілкуючись з людьми, він знає їхні проблеми. Кандидат в народні депутати переконаний, людям насамперед потрібна якісна медицина, хороші дороги, школи та садочки. Саме тому його пріоритетним завдання є європейські стандарти у всіх сферах та комфортне життя для людей.

«Вже цієї неділі, 21 липня, ми обираємо план розвитку країни на наступні п’ять років. В України просто немає часу на ігри та експерименти. Лише конкретні дії та професіоналізм здатні покращити якість життя українців, тому важливо підійти до свого вибору відповідально, адже від нього залежить майбутнє. Потрібно голосувати за команду, а не за окремого гравця. Впевнений, що досвід Юлії Тимошенко, підкріплений «мажоритарниками», які знають проблеми довірених їм районів, як повітря, необхідний сучасній, сильній Україні», – зазначив Володимир БЛІХАР.

Кандидат в народні депутати наголошує, що ВО «Батьківщина» – це єдина справжня партія, яка існує вже понад 20 років, має кваліфіковані кадри, чітку програму дій, сильного та компетентного лідера. Він переконаний, що саме Юлія Володимирівна Тимошенко зможе підсилити своїм досвідом молодого президента, ставши прем’єр міністром України.