Головна Політакценти Винник підтримав Аграрну партію Поплавського і закликав українців голосувати за неї

Винник підтримав Аграрну партію Поплавського і закликав українців голосувати за неї

Відомий український співак Олег Винник, автор таких популярних хітів, як «Ніно», «Здрастуй, наречена» і «Вовчиця», підтримав на виборах до Верховної Ради України Аграрну партію Михайла Поплавського, закликавши українців проголосувати за неї 21 липня.

Про це він заявив в ході прямого ефіру на телеканалі Zik.

«Я погодився підтримати Аграрну партію тому, що знаю, що Михайло Поплавський – людина слова. Він 27 років обіймає посаду ректора! Коли я вперше прийшов до нього в університет, після 14 років в Німеччині, я зрозумів, що це і є Європа. Мені багато хто пропонував до них приєднатися, але я відмовляв всім партіям, розумів, що це не моє.

Але зараз я просто дуже хочу, щоб Аграрна партія і Михайло Поплавський – людина слова, праці, конструктиву і бізнесу – пройшли до Верховної Ради », – зізнався Олег Винник. Популярний співак також зазначив, що відновлювати країну і робити її більш привабливою для молоді потрібно починаючи з сіл.

«Сьогодні ми починаємо тур, Олег Винник буде підтримувати Аграрну партію. Ми з Олегом Винником – два українці, два селюки, які вирішили об’єднатися, домовилися і вдарили по руках», – додав Михайло Поплавський.

Відзначимо, всеукраїнський тур Олега Винника в підтримку Аграрної партії розпочнеться 4 липня з концерту в Фастові.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на вибори до Верховної Ради Аграрну партію поведе Михайло Поплавський.

Політологи вже позитивно висловилися про цей альянс і прогнозують, що в даному випадку «Аграрії» зможуть розраховувати на голоси до 10 млн виборців з українських сіл.