Головна Політакценти Вибори на 205 окрузі показали народ не підтримує олігархів

Вибори на 205 окрузі показали народ не підтримує олігархів

aa19b6bcd3ed958f6a0ff3be68f8fb63Довибори у парламент на окрузі №205 показали, що народ підтримав позицію Президента щодо боротьби з олігархатом. Таку думку висловив народний депутат України від Партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка» Олег Барна.
«Нарешті люди зрозуміли, що продаж голосів, або обмін голосів на гречку може призвести до того, що у владу заходять особи, які далекі від державницьких позицій. Тому, переконавшись на попередніх гірких досвідах, вони зробили правильний висновок і підтримали політику Президента» – сказав народний депутат.
«Олігарх також повинен розуміти, що не все можна купити за гроші, бо люди сьогодні вже інші. Є законно обраний народом Президент, тому олігарх повинен поважати народ, владу та Україну. І якщо олігарх цього не буде робити, то він буде поза законом» – наголосив він.
Олег Барна зазначив, що не дивлячись на величезні суми коштів витрачені на виборчу кампанію, представники олігархату, які хотіли взяти реванш та показати, що вони ще мають вплив на державу, фактично, потерпіли фіаско» – додав він
«Але, час покаже, на скільки буде достойний той кандидат, який переможе, сподіваюся, що він буде думати про народ та вирішувати проблеми на своєму виборчому окрузі, але позиція має бути чітка: олігархат і влада повинні бути відокремлені» – підсумував парламентар.