Головна Політакценти Василю Хомінцю досі дякують за його роботу на посаді голови обласної ради

Василю Хомінцю досі дякують за його роботу на посаді голови обласної ради

За роботу на посаді голови Тернопільської обласної ради Василь Хомінець  отримав пам’ятний знак “За розвиток місцевого самоврядування”, Подяку Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та Книгу Пошани “Місцеве самоврядування. Народні обранці”. Про це у Фейсбуці повідомив екс-голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець, який зараз очолює Держпродспоживслужбу у Тернопілській області.

“В Києві відбулося нагородження переможців Проекту “Місцеве самоврядування. Народні обранці”.
Приємно, що моє ім’я є серед регіональних лідерів місцевого самоврядування. За роботу на посаді голови Тернопільської обласної ради”  – повідомив Василь Хомінець.

Василю Хомінцю також вручили Подяку Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та Книгу Пошани “Місцеве самоврядування. Народні обранці.

“Ці нагороди є свідченням того, що керівництво Проекту оцінили діяльність більшості депутатів попереднього складу Тернопільської обласної ради, які від початку Революції гідності зайняли принципову позицію проти тодішнього режиму Януковича і стали на бік народу, який їх обрав. На сесіях Тернопільської обласної ради, які відбувалися, в тому числі і на майданах в Тернополі і Києві, ми дали старт реформі місцевого самоврядування, проголосувавши за створення 26 об’єднаних територіальних громад (на той час то була найбільша кількість серед областей України).
Приємно отримувати нагороду поруч з тими лідерами місцевого самоврядування, які сьогодні працюють для розвитку своєї громади. Серед нагороджених також голова Байковецької ОТГ Анатолій Кулик” – написав Хомінець.