Головна Політакценти Брудна ница помста «люсраторів» не переможе здорового глузду

Брудна ница помста «люсраторів» не переможе здорового глузду

Богдан Яциковський спростував розтиражовану брехню політичних опонентів та їх прислужників

Торік за сприяння Радикальної партії Олега Ляшка в нашу область з державного бюджету надійшло 12 мільйонів гривень інвестицій – на ремонти та модернізацію соціальних об’єктів. Цьогоріч ми поставили собі за мету залучити в економіку краю ще 20 мільйонів гривень державних коштів. Така згуртованість радикалів, консолідація наших зусиль задля покращення життя місцевих громад, стали кісткою поперек горла деяким популістам з інших політичних сил. Для дискредитації РПЛ на всіх рівнях вони вдалися до безпрецедентних наклепів, тотальної брехні та аморальних маніпуляцій.

Знаково, що свою кампанію проти мене брехуни побудували не на фактах чи дискусії, не на фахових якостях, а винятково на обливанні брудом. «Люсратори» (у цьому контексті доцільно писати без літери «т») відфотошопили на бланк «лівого» квитка члена ПР вкрадене з місця моєї роботи фото, порилися у старих підшивках львівських газет і розтиражували уривки інтерв’ю, у якому журналіст несвідомо, або ж на догоду тодішній владі, вклав в мої уста фразу про приналежність до регіоналів.

Працював у Львові, а «фейковий» квиток члена ПР мені «видали» в Тернополі. Причому, ця низькопробна підробка чомусь не зберігається у «власника», а гуляє Інтернетом…

Натомість, з тих часів у мене залишилося кілька справжніх документів. Серед них – квиток члена Народної партії та посвідчення помічника-консультанта народного депутата України від цієї політсили І. М. Єремеєва. До речі, саме від «литвинівців» я балотувався на виборах 2006 року і аж до недавнього часу очолював районну організацію НП – допоки не призупинив своє членство у ній. І хоча ця тема вже неактуальна, проте повернувся до неї з однією метою – раз і назавжди спростувати будь-які брехливі вигадки недругів. Я впевнений, що їхня брудна і ница помста за нашу ефективну роботу, притягнуті з минулого інсинуації ніколи не переможуть здоровий глузд тисяч тих, хто дивиться у завтра і вже нині творить його.