Головна Колонка автора Борець з корупцією чи словоблуд-майбутній зек?

Борець з корупцією чи словоблуд-майбутній зек?

Як уже дістали громадські активісти, «громадська активність» яких використовується з однією-єдиною метою : аби самому не потрапити до тюрми.
Тільки недавно затих діяч, який щонайменше 7 разів побував у місцях, «де сонце видно крізь загратоване вікно» , але вперто сам хоче боротися із корупціонерами на Тернопіллі. Чоловік із криміналом за плечима очолив громадську організацію із гучною назвою, та боротьбу із корупцією розпочав своєрідно: зачинив в офісі журналіста, який «не так щось написав, не те щось розкопав». А коли справа набула розголосу , його громадська активність потроху пригасла.
Але, тільки замовк один діяч , на арену виповз інший, не менш одіозний. Мова йде про підприємця, який намагається бути у всіх дорадчих органах та громадських організаціях, готовий всіх люструвати, хоча сам — колишній комсомольський апаратний працівник, Це – очільник «бізнесової ради» який повчає, як треба чесно вести бізнес, хоча сам не гребував свій бізнес виводити в офшори на Кіпр.
Цікаво, як пояснить чоловік , який пробує переконати усіх у своїй невинуватості у нібито сфабрикованих проти нього кримінальних справах, у «продажності» податково-прокурорсько-суддівської системи походження свого майна. Певно, недешева величезна земельна ділянка, площею понад 400 кв.метрів у передмісті Тернополя, дороге авто – придбане ним після довгих років «непосильної» праці в райкомах та обкомі комсомолу. А спроба відмити гроші через офшори – це все лише вигадки правоохоронців.

IMG_2874 (1)IMG_2883 IMG_2876
Сьогодні критика бездіяльності міліції, податкової, прокуратури і суду – в тренді. Але коли її використовують виключно, щоб виправдати власну безкарність – виникає питання: невже Тернопіллля не заслужило інших громадських діячів окрім із кримінальним минулим та кримінальним майбутнім?

Василь Гулевнич