Головна Політакценти Богдан Яциковський: «Брехня недругів вселяє впевненість, що радикали Тернопілля вірою та правдою...

Богдан Яциковський: «Брехня недругів вселяє впевненість, що радикали Тернопілля вірою та правдою служать громаді і Україні»

Пасквіль про те, що я, буцімто, був регіоналом, «бігає» по Інтернету ще з 2015 року, коли в Україні відбувалися вибори до місцевих органів влади. Однак, навіть поширена тоді брехня не завадила Радикальній партії Олега Ляшка та кандидатам, яких вона підтримала, повноправно зайти у ради різних рівнів, щоб працювати над виконанням своїх передвиборних обіцянок. Та, схоже, дехто й дотепер не змирився з волею українців і продовжує зводити наклепи на тих, хто їх вчасно розкусив та не дозволяє обкрадати людей, хто з ганьбою вигнав перекінчиків з РПЛ та ще й зірвав маски перед всією громадою. До яких тільки махінацій та фальсифікацій не вдаються вони, щоб відбілити свої негідні вчинки, щоб на шкоду авторитету Радикальної партії Олега Ляшка видати грішне за праведне, а чорне – за біле.
Доречно буде зазначити, що підступні атаки безідейників сягнули свого апогею саме тоді, коли наша Тернопільська регіональна організація на конференції одностайно обрала нове керівництво та проголосила курс на очищення своїх рядів від різного роду тушок, тих, хто завдяки РПЛ та особистому авторитету нашого лідера, проліз у ради різних рівнів і, прикриваючись депутатськими мандатами, систематично порушував партійну дисципліну та, очевидно не безплатно, прислужував іншим політичним силам.
Відтак, і з’явилися у різних кишенькових ЗМІ замовні публікації та байки про «диктатуру» радикалів, які систематично б’ють нещасних перевертнів по печінках та заважають їм «чесно і сумлінно працювати». У цьому контексті неодноразово згадувалося моє прізвище – як головного інквізитора. І хоча за своїми життєвими принципами я всіляко намагаюся не стикатися з тим, що потім буде смердіти, все ж приємно читати, як Богдан Яциковський, народні депутати та громадські активісти не дають спуску зрадникам.
Загальна обструкція змусила вигнанців, а, можливо, і їх нинішніх господарів, вдатися до ще однієї провокації. Як я вже зазначав, моє, вкрадене ще у 2015 році, фото з сайту Державної комісії по запасах корисних копалин ( http://dkz.gov.ua/ua/ ), де працюю, знову з’явилося у медіа просторі – на невідомо ким заповненому бланку членського квитка партії регіонів.
Я ніколи не вважав себе великим спеціалістом з комп’ютерних технологій. Проте, думаю, діючи методами авторів «сенсації», міг би без проблем прилаштувати знимки брехунів будь де і будь з ким. Наприклад, ласі до громадського майна аферисти гарно дивилися б поруч з «героями» резонансних антикорупційних розслідувань останнього часу, а деякі лже-патріоти – біля відомого грузина на даху будинку…
Повірте, якось навіть гидко дискутувати з тими, чия моральність вимірюється винятково сумою отриманих за наглу брехню гонорарів. Зазвичай, про ту чи іншу людину найкраще говорять її справи. Переконаний, що свого часу радикали Тернопілля зробили велику і корисну для суспільства справу – очистили свої ряди від перекінчиків. Це допомагає нашій дружній команді конкретно і з повною віддачею працювати задля України. Ми робимо важливу справу, бо не йдемо на компроміси з власною совістю, не дозволяємо іншим приймати рішення на шкоду громаді чи державі, принципово і послідовно дбаємо про підвищення соціальних стандартів українців. Так є і так буде завжди, навіть якщо це комусь стало кісткою поперек горла.
Най ся вдусять, – як кажуть галичани…
P.S. Цікаво, чому партійний квиток не у мене, а в авторів пасквілю? Логічна відповідь лише одна – вони мали бланки документів ПР – прізвища вписували, а фото крали. Тож не здивуюся, якщо завтра ще когось «неугодного» перевертням зроблять регіоналом… Вони працювали сексотами у януковичів – тому й мали доступ до бланків…
Фото з вільних джерел.