Головна Політакценти Барна “поравав” Лещенка

Барна “поравав” Лещенка

Народний депутат від БПП Олег Барна жорстко виразився про журналістів які порапили в Верховну Раду, Лещенко звинуватив Барну що той не ходить на засідання комітету протидії корупції, нібито за вказівкою з Банкової.

Після цього в раді відбулася бійка, в якій Барна порав Лещенку піджак. І от знову пост у Фейсбуці викликав у Барни гнівну реакцію.

“Коли чую від старих журналістських продажних під.расів, що вони є молодими депутатами, які борються із корупцією, то я почуваю себе особливо “захищеним”. Тільки ось не знаю, з якого боку ці активісти гейпарадів спершу ткнуть народ: чи то ззаду, вибиваючи преференції меншинам, чи то продажем землі, чи вивозом лісу на догоду своїм європейським “партнерам”, чи “антикорупційними” квартирами по занижених цінах, чи не задекларованими новими авто. Раніше я ще сумнівався у їх продажності (бо заробити такі статки чесними статтями ой дуже не легко, а замовними саме так), але коли побачив їх відверту брехню у ФБ заради піару та їх відмову дати пояснення і вибачитися, то переконався: під.рас був, є і залишиться під.расом” – написав Барна.

Очевидно, Олега Барну обурив пост Сергія Лєщенка у Фейсбуці: