Головна Політакценти Багато щасливих очей і слів підтримки: у Бучачі та Монастириській відбулися концерти...

Багато щасливих очей і слів підтримки: у Бучачі та Монастириській відбулися концерти на підтримку кандидата в депутати Зеновія Холоднюка

Концерти на підтримку кандидата в народні депутати Зеновія Холоднюка відбулися в неділю, 23 червня. На центральних площах міст Монастириська і Бучач перед земляками політика співав заслужений артист України Святослав Край.

«Багато щасливих очей і слів підтримки від жителів показують, що ми рухаємось у правильному напрямку. Разом до перемоги! Добробут селян – щаслива Україна», – поділився враженнями від заходів Зеновій Холоднюк.

https://www.facebook.com/Holodnyk/videos/vb.2381809165388835/471390833405287/?type=2&theater

 

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія зареєструвала Зеновія Холоднюка кандидатом у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони). Лідер Селянської партії України Зеновій Холоднюк добре знає, чим живе село, і що необхідно зробити для його відродження.

Політик вважає депутатство у парламенті не самоціллю, а інструментом зробити потужний поштовх та повернути державу обличчям до села, яке сьогодні необхідно терміново рятувати й відроджувати. Зеновій Холоднюк переконаний: спільними зусиллями ми зобов’язані повернути життя в село.

Зеновій Холоднюк народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, де провів значну частину свого життя. Вже понад десять років очолює Селянську партію України.